Mircea Badea tună și fulgeră: Mi se pare o nesimţire cutremurătoare

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a explicat, în pasa cu Sinteza Zilei, de joi seară, că la o lună după tragedia de la Colectiv, se pot trage mai multe concluzii.

"Acum, la o lună de la tragedia din Colectiv, cred că putem să fim suficient de obiectivi în legătură cu ce s-a întâmplat. Nu în club, că acolo e clar. Ci după. Pentru mine şi pentru mulţi ca mine, e clar că s-a îndeplint un plan de măsuri. Să se dea jos Guvernul şi să se ardă holdele, să se otrăvească fântânile. A mai rămas Arafat. Acum trebuie rezolvat şi Arafat. Din punctul meu de vedere, toate aceste lucruri au legătură cu Arafat. Nu cred că există vreun motiv corect, inteligent, rezonabil, raţional pentru ceea ce se întâmplă azi", a zis Mircea Badea la Antena 3.

[citeste si]

"Apoi vorbim despre încă un discurs nesimţit. Tu, rănit, vine ambulanţa şi trebuie să te transporte direct la Londra. Nu pot să am empatie pentru nesimţire. Cu toată dragostea, sunt mulţi copii bolnavi cu cancer în România care nu sunt trimişi uite aşa, la Londra, cu avionul. Deci în cazul lor statul nu s-a executat. În cazul tinerilor, uite nu s-a executat "pe loc". Şi e inept să ai senzaţia că iei un ars din Colectiv şi îl trimiţi direct în străinătate. De altfel, medicii străini au explicat că nu se putea face nimic în plus.

Mi se pare o nesimţire cutremurătoare. În clubul Colectiv erau adulţi. Cu toată dragostea, unii dintre ei nu erau asiguraţi medical. Cu toate astea, statul român, aşa cum este el, a decis că plăteşte integral tratamentele de sute de mii de euro per om. Mi se pare indecent ca într-o ţară în care există copii bolnavi de cancer să existe un astfel de discurs. Tinerii adulţi din clubul Colectiv au fost trimişi în străinătate când s-a putut. Şi se decontează integral. O măsură decentă ar fi, acum, un cioc mai mic", a mai spus realizatorul TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel