Mircea Badea: ”Trebuie ieșit masiv în stradă”. Bogdan Chirieac: ”Tensiuni majore. Totul se va răsfrânge”

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea, realizatorul ”În Gura Presei” de la Antena 3, consideră că trebuie să iasă masiv în stradă cei fără hashtag. Analistul politic Bogdan Chirieac subliniază că acesta este finalul pe care-l prevăd. 

”Eu cred că trebuie ieșit masiv pe stradă. De data asta, ăia fără hashtag. Cât mai mulți. Așa se pune problema în țara asta. Fără să iasă marea masă de cetățeni pe stradă, vom suporta în continuare această situație sinistră. Spun, fără să vină poporul român, în imensitatea lui, pe stradă, să-i spună lui Klaus și Kovesi raus, nu se va schimba nimic.” a spus Mircea Badea, la Antena 3. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a adăugat: ”Ce spune dl Badea e în consonanță cu finalul pe care-l prevedem. În societate se acumulează tensiuni majore. În fiecare seară, prezentați câte un abuz. Nu sunt contestate că există ceva în această zonă. Se adună lucrurile astea. La o criză economică, totul se va răsfrânge. Când începe o revoltă socială, nu știi unde ajungi, știi cum începi, dar nu știi unde ajungi.”

”Ba da, știi unde ajungi. Se termină cu mizeria asta.” a continuat Mircea Badea. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel