Mircea Badea, supărat pe "ecologiști": Niște propagandiști ticăloșiți

Mircea Badea 4
Mircea Badea 4

Mircea Badea este supărat pe "ecologiștii" propagandiști din Piața Universității. Un videoclip apărut pe YouTube arată "exemplul clasic de manipulare prin citare parțială". Clipul a fost șters de pe platforma menționată, după ce Antena 3 a revendicat drepturile de autor, însă, luni, a fost postat din nou. 

Mircea Badea scrie, pe blogul personal, că "se iau secvențe din emisiuni cu teme diferite, se scot din context, se iau crâmpeie de frază, dupa care se montează cum după cum dicteaza ticăloșia băsistă".

"După ce mă înjură și fac ticăloșii..."

El adaugă: "Văd ca “ecologiștii” sunt deranjați că se prezintă și punctul de vedere al altor cetățeni cu fix aceleași drepturi. Au stabilit că doar ei sunt importanți. În momentul ăsta protestele sunt pentru natură, sau împotriva mea? După ce mă înjură și fac ticăloșii și abjectii care mă țintesc, mai au pretenția să fie mângâiați pe cap și dădăciți de mine?!?! Da, cam asta înseamnă tupeu băsist".

"Sunt evident niște “tineri frumoși și liberi”!"

Mircea Badea constată ironic: "Sunt evident niște “tineri frumoși și liberi”!". Adaugă: "Le doresc din toată inima acestor scursuri să-și cumpere lumânări din toți banii de care sunt ei “convinși” că i-am luat eu.

"Pe 'protestatarii ecologiști', în fapt niște propagandiști ticăloșiți, demagogi și fără scrupule, care mă înjură din prima secundă fără niciun motiv, îi disprețuiesc și mă concentrez să aibă parte de rele mai teribile decât cianura! Iată 'productia tinerilor frumosi si liberi'".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel