Urmărește emisiunea live


Mircea Badea: Suntem campioni mondiali la tupeu

După ce au "rezolvat" problemele din Ucraina, acum românii au început să dea lecții și pentru greci. Este concluzia lui Mircea Badea după evenimentele tulburi din ultima perioadă de pe scena internațională.

"În iarnă era la modă să o arzi profund și analist despre subiectul Ucraina. Ce se întâmpla pe plaiul mioritic devenise minor, preocuparea legitimă despre evenimentele interne era desuetă, iar cei care se mai ocupau de actualitatea românească suportau persiflări și atitudini încărcate de superioritate compătimitoare.

Acum e vară. Ne ocupăm de Grecia. De dimineață până seară. Iar dacă urli în gura mare că ești de dreapta trebuie neapărat să-i înjuri pe greci. Să-i faci leneși, țepari, inculți, mă rog, tot tacâmul. Și mai trebuie, desigur, să te dai baștan, plin de soluții de criză, simple pentru tine (pentru că ești genial), imposibil de descifrat de rudimentarii care stau la tavernă pe plajă. 

Am câteva întrebări: dacă noi, meltenii, suntem așa de tari, de ce trăim în plin ev mediu în multe privințe ale vieții noastre superinteligente? 

Dar mai presus de orice, cum se întâmplă că toți agresivii ăștia €de dreapta care disprețuiesc agresiv felul în care înțeleg grecii să existe, sunt în insolvență de foarte mulți ani, au datorii de zeci și chiar de sute de milioane de euro și nu-și fac niciodată publice sursele de finanțare?!?!

Suntem campioni mondiali la tupeu. Și atât!", a scris Mircea Badea pe blogul său. Întreaga postare poate fi citită AICI.

VEZI ȘI: Catrinel Dumitrescu, la Antena 3: Mi-ați stricat toată ziua. Stați liniștiți la locurile voastre

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel