Mircea Badea, șocat de tânăra din România care a câștigat 40.000 de dolari/zi din Youtube. ”Bă, ești nebun?”

O româncă a făcut din YouTube 40.000 de dolari pe zi. Mircea Badea a dorit să vadă și el din ce a făcut tânăra bani și a rămas șocat. 

Mircea Badea a citit un articol care susține că ”un vlogger la modă este Izabela Stress, o tânără din Suceava, cu două canale pe Youtube, peste 6 milioane de abonați și fani din mai multe țări. Deși se estimează că din clipurile ei, în care modelează figurine dintr-un fel de plastilină, a câștigat și 40.000 de dolari pe zi, veniturile sale nu sunt constante.”

”Băi, Căline, vrei să facem figurine de plastilină? Ia caut-o, mă, pe Izabela asta Stress. Dacă ea a câștigat ea 40.000 într-o zi, stai mă că mor și eu să văd ce figurine face. Ce figurine face, frățioare. Vreau să văd figurinele de plastilină, să nu murim proști.” a comentat Mircea Badea, în emisiunea ”În Gura Presei”. 

Mircea Badea, șocat de filmulețe cu plastilină

Uitându-se cum amestecă mai multe culori Izabela Stress, Mircea Badea a reacționat: ”Hai mă, ne luăm și noi niște plicuri d-astea. Câte plicuri are, murim de plictiseală, murim de bătrânețe. Care-i treaba? Ce să-i spun acestei mermeleli? Este o vomă verde și care-i treaba? Face ceva din ea până la urmă? E ceva grav în neregulă cu mine de nu înțeleg poanta. Trebuie să fie undeva o poantă.”

Realizatorul Antena 3 a căutat și un al doilea video, ca să înțeleagă poanta. ”Iar începe mă cu asta? Iar începe la fel? La fel sunt toate? Care-i diferența între unul și altul?” a comentat Mircea Badea al doilea video. ”La asta se uită... Băi, voi vedeți același lucru pe care-l văd eu? E una care frământă un fel de cocă scârboasă. Deci așa ceva... Și s-a terminat, bă, s-a terminat? Atât? Câți oameni s-au uitat la asta? 552.000 de oameni. Băi, terminați cu GRECO! 552.000 de pe 7 mai și are 2.000 de aprecieri. Are 7 milioane de abonați. Bă, ești nebun?” au fost reacțiile lui Mircea Badea. 

La un alt video, în care tânăra spărgea baloane, sunt 82,5 milioane de vizualizări, cu peste opt mii de comentarii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel