Tânără, fără pensie. Mircea Badea, REVOLTAT: A fost capabil să se cațere pe cadavre. L-a durut în cot

Mircea Badea a vorbit, la emisiunea "În gura presei", despre cazul fetei cu scleroză multiplă care a rămas fără pensie de handicap pentru că a scos o carte de poezii.  

"Încep prin a mă referi la uriașul aparat de propagandă a sistemului jegos care a fost capabil să se cațere pe cadavrele de la Colectiv pentru a-și îndeplini scopurile politice. Acest aparat jegos, care nu are niciun fel de umanitate, este de un cinism absolut, un sistem hoitar care atunci când vede o persoană într-o situație teribilă se gândește cum să profite de pe urma ei. Sistemul de propagandă spune că Ministerul Muncii este de vină, că Dragnea face, premierul face etc. Vă spun cât se poate de logic - legea, în România, așa este. Dacă ai un anume grad de handicap, dar dovedești că poți munci, înseamnă că nu ai nevoie de banii de la stat. Așa este legea: cretină și inumană. Ne arată acest caz concret. Cei de la minister sau de la agenția vieții vreți să încalce legea? În secunda doi, ajung la pușcărie pe ideea 'abuz în serviciu'. Soluția la această problemă inumană nu are ca răspuns încălcarea legii, ci modificarea ei. Pe uriașul aparat de propagandă l-a durut în cot de îndreptarea unei legi strâmbe. I-a interesat să folosească acest caz al tinerei respective pentru propagandă cu finalitate politică. Răspunsul corect, uman, dar și rațional este că legea trebuie modificată prin ordonanță de urgență. Mâine trebuie schimbată!

[citeste si]

Dar pe monștrii care populează propaganda jegosului sistem nu i-a interesat miza reală și corectă a situației. Sau, în cele din urmă, cum putem să o ajutăm pe fata asta, noi cetățenii, uman vorbind! Între timp, studenții buni de muncă se plimbă gratis cu trenul, iar cântăreții cântă pe bani publici că altfel ar muri de foame. Pentru fata asta nu se găsesc bani! De ce? Pentru că așa este treaba. Atunci s-o schimbăm! Propaganda a fost interesată doar de miza politică. Când văd titlurile care sunt atât de scârboase, jur că mi se face rău. Veți spune că nu i-ar fi băgat nimeni la pușcărie pe cei care încălcau legea în acest caz. Pe bune? Voi ați risca să nu aplicați legea? Ăștia caută nod în papură pentru orice. Dacă ministrul Muncii ar spune: 'dă-o naibii de lege pentru că este proastă. Nu o respect', ce credeți că s-ar întâmpla?", a zis Mircea Badea.

Apel către Bianca Drăgușanu

Mircea Badea a vorbit și despre necesitatea unei legi a răspunderii magistraților și a sugerat și un mod prin care i-ar putea fi atrasă atenția lui Liviu Dragnea.

"S-a întâmplat ceva absolut halucinant. După ce Codin Maticiuc i-a scris lui Liviu Dragnea, șeful PSD i-a răspuns. Deci Dragnea i-a răspuns lui Maticiuc la postarea de pe Facebook. Trebuie să recunoașteți că este spectaculos. Nu este un fapt banal. De aceea, fac un apel la Cătălin Botezatu, Bianca Drăgușanu, Adelina Pestrițu să îi scrie lui Liviu Dragnea că este nevoie de o lege foarte dură - a răspunderii magistraților. Dacă așa se rezolvă problema, este în regulă. Să scrie pe paginele lor de Facebook că este necesară o astfel de treabă", a mai spus Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel