Urmărește emisiunea live


Mircea Badea, SCANDAL cu un băsist #rezistent

Mircea Badea se ceartă pe Facebook cu Grigore Cartianu, după ce acesta din urmă a făcut apel la rezistenți să sesizeze CNA cu privire la emisiunea ”În Gura Presei” de joi. 

Cartianu, apel către rezistenți împotriva lui Badea

Grigore Cartianu a făcut pe Facebook un apel către ”rezistenți” pentru a face sesizare către CNA împotriva emisiunii ”În Gura Presei” de la Antena 3 de joi. El a scris despre Mircea Badea că a ”jignit înfiorător mii de români care au protestat împotriva Ordonanței 13”. Cartianu a citat afirmațiile ”nemernicului”, precum: ”Rezist e o mizerie care a adus daune uriașe statului român”, ”Este inadmisibil să existe în Piața Victoriei izmenele alea puturoase, trențele alea jegoase, pe care să scrie #Rezist”, ”Rezist reprezintă lupta împotriva statului de drept”, ”În februarie, voi ați nenorocit țara, mă, javrelor! Ați dat foc țării, jivinelor!”. El conchide printr-un apel: ”Distribuiți mesajul, să-l zdrobim pe mitocan!”. 

Mircea Badea: ”Javre și jivine sunteți voi”

Mircea Badea i-a răspuns tot pe Facebook, unde scrie că ”Desigur ca asa ati manipulat tu si javrele securiste ca tine sute de mii de omeni naivi si neiformati. Poti sa faci plangere pana iti vomiti sufletul tau diareic. Exprimarea mea din emisiune e CLARA!!!! Javre si jivine sunteti voi, propagandistii securisti care ati manipulat oameni de buna credinta, dar naivi si neinformati, sa iasa in strada impotriva statului de drept, a deciziei CCR.”

Realizatorul ”În Gura Presei” a adpugat că ”Izmenele alea puturoase pe care scrie #rezist si #insist din piata Victoriei, trebuie sa dispara pentru ca sunt staliniste si mincinoase.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel