Mircea Badea s-a operat- VIDEO. Mesaj pentru telespectatorii Antena 3

Realizatorul emisiunii "În gura presei" de la Antena 3, Mircea Badea, s-a operat la picior. El a scris un mesaj pentru telespectatorii Antena 3 și pentru ascultătorii Radio Zu. 

"Am amanat ceva vreme, e suficient. Am facut-o: ligamente incrucisate, ceva menisc, un pic de cartilaj, tot tacamul. M-am operat in Romania, la spitalul Medlife. A fost o experienta medicala la superlativ. Multumesc si pe aceasta cale domnului doctor Doru Filipescu (chirurgie), doamnei doctor Rely Manolescu(anestezie) si intregului personal care m-a suportat si m-a ajutat enorm.

Intrucat in Romania paranoia e in floare din diverse directii, mi-am luat toate masurile de precautie si am luat diagnostic scris de la o clinica de specialitate din Munchen", a scris Mircea Badea, pe blogul său, unde a publicat și scrisoarea medicală și factura pentru consultație. 

VEZI AICI VIDEO DIN SPITAL

În plus, realizatorul de televiziune a subliniat: "Intrucat m-am operat in Romania, incepand de maine nu voi lipsi de la nicio emisiune: nici de la ZU, nici de la Antena3.  Astazi voi intra la Sinteza pe Skype". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel