Mircea Badea, ”reproș” pentru Selly. Cum a apărut la Antena 3, după 3 milioane de abonați pe Youtube

foto Antena 3/ Andrei Șelaru (Selly) - Mircea Badea
foto Antena 3/ Andrei Șelaru (Selly) - Mircea Badea

Andrei Șelaru, cunoscut ca Selly, a depășit 3 milioane de abonați pe Youtube. 

Când a început totul, în urmă cu peste 8 ani, Selly a mărturisit că nici nu îndrăznea să viseze la cei trei milioane de abonați. Dacă ar fi fost întrebat atunci despre ținta lui, în acest sens, ar fi spus 100.000, după cum a afirmat, la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea. 

În pasa cu ”Sinteza Zilei”, Mircea Badea i-a făcut un reproș lui Selly, moment la care youtuberul se aștepta. 

”M-am obișnuit ca atunci când vin la emisiune să găsesc în parcare Lamborghini. Data trecută când am venit la emisiune, invitatul domnului Gâdea, de vârsta ta, venise cu un Lamborghini. Nu e o problemă nici cu Mercedesul 600 sau cât este cel pe care-l ai, dar totuși Lamborghini. De asta spun: hey, Selly, e bine cu trei milioane, fă patru, pentru că cetățeanul Sebi Dobrincu... (n.r. a venit cu Lamborghini)” a fost ”reproșul” făcut de Mircea Badea. 

”După posibilități” a spus Andrei Șelaru. 

Dar Selly a făcut furori cu mașina lui pe YouTube, în 2019. Filmarea postată are peste 2,3 milioane de vizualizări. Se pare că bolidul de lux al lui Andrei Șelaru s-a ridicat, la prețul de cumpărare, la 70.000 de euro. Vezi aici

Sebi Dobrincu, exmatriculat din România, a plecat în SUA, unde a ajuns în topul milionarilor din Silicon Valey

Sebastian Dobrincu a ajuns în topul tinerilor milionari din Silicon Valey, la doar 20 de ani. La 17 ani, a fost exmatriculat de la o școală din România și nu a putut da Bacalaureatul, a căutat salvarea în SUA, unde a dat lovitura.

”Școala românească este un cimitir de performanțe. Am putea împărți elevii în trei grupe: 1. cei care ies, după 12 clase, agramați, incapabili să dobândească abilități minim necesare pentru a-și aduce contribuția în societate; 2. cei cu potențial, cu dorința de a excela, însă școala fie le inhibă potențialul, fie, și mai rău, nu-i stimulează niciodată și nu vor ști niciodată de ce sunt capabili; 3. cei care vor reuși, indiferent de sistemul educațional, să fie suficient de motivați și de determinați să reușească și, în cele mai multe cazuri, o fac pe cont propriu și muncesc pe brânci” povestea Sebastian Dobrincu, la Digi24. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel