Mircea Badea, relatare fabuloasă despre Andreea Pora

Mircea Badea a povestit, miercuri, o întâmplare fabuloasă despre jurnalista Andreea Pora.

În intervenția din emisiunea "100 de Minute", de la Antena 3, Mircea Badea a prezentat o discuţie pe care a purtat-o cu un ascultător de la Radio Zu. Bărbatul i-a povestit lui Mircea Badea că s-a întâlnit întâmplător cu Andreea Pora şi i-a adresat acesteia întrebarea: "de unde vă luaţi leafa?".

"M-a sunat un cetăţean, că la mine pe Facebook eu l-am 'banat', deşi nu era cazul să-l 'banez'. Eu 'banez' câteva sute zilnic, de oameni cum ar veni, de useri. Şi, din când în când, mai dau şi rateuri, adică sunt victime colaterale.

(…) Şi înainte de treaba asta, a sunat un cetăţean care a stat cu doamna Pora la coadă. Dânsul era aşa de frenetic şi de entuziasmat de poveste ... .  Era ceva la un liceu în Sectorul lui Vanghelie, unde Primăria dădea nişte premii unor copilaşi meritorii. Şi el stătea la coadă cu fata lui, la premii, unde înţeleg că şi doamna Pora era premiată, pe linie maternă sau ceva. (…) Şi au intrat într-o conversaţie la un moment dat. Discuţia a fost mai lungă şi a întrebat la un moment dat: 'Doamna Pora, pot să vă pun o întrebare?'. Şi a întrebat-o: 'Doamna Pora, nu vă supăraţi, de unde vă luaţi dumneavoastră leafa?'. Şi doamna Pora a zis: 'De la Revista 22, e privată. Dar dumneavoastră cred că sunteţi spălat pe cap de Antene'. 'Doamnă nu e nicio problemă, murdăriţi-mă dumneavoastră la loc'. I-a zis: 'Domna Pora, promit că mă duc mâine și vă cumpăr o revistă, să vă dublez tirajul'. Aşa i-a zis", a povestit Mircea Badea.

Vezi și: FOTO. Mircea Badea, ipostază inedită. Cum s-a îmbrăcat de 1 decembrie



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel