Mircea Badea, reacție după ce Ana Morodan și Oana Roman au fost păcălite de „Brânza Regelui”

Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN

O invenție numită "branza regelui" a creat agitație printre numeroși influenceri online, aceștia fiind amăgiți să facă promovare pentru ceva ce nu există.
 

"Asta cu influencereala nu numai că este de interes în România, dar e și generatoare de venituri uriașe. Cum să te uiți pe instagram la influencerii lui pește, de ce să te uiti când ei prestează doar o infinită pauză publicitară, este ca și cum te-ai uita la televizor și nu poti vedea o emisiune, o știre, un film, vezi non-stop spoturi publicitare. N-au conținut, în afară de "Aveți un cod de reducere", în sfârșit, cum a reușit un tânăr să păcălească niște influenceri să promoveze un produs care nu există, mai exact, brânza Regelui Carol al III-lea! Nume din online, Ana Morodan, să fim serioși, cu toată dragostea, nu e Einstein, dar are sute de mii de fani, mă depășește", a spus Mircea Badea în emisiunea În Gura Presei.

Andrei, autorul păcălelii, spune că a vrut să arate ce ușor dau crezare aceștia unei țepe și cum promovează produse îndoielnice. Unul dintre cei care a vorbit cu patos despre brânza produsă într-o mănăstire imaginară pentru o curte regală care nu există l-a numit pe regizorul farsei infractor.

Pachetul venea de la o instituţie şi ea fictivă, Curtea Regală a României (a nu se confunda cu Casa Regală a României, după cum chiar Andrei Petroff a subliniat).

Următorul pas a fost ambalarea. Şi a ales să cumpere o cutie chicioasă, dar „de lux” pentru a trimite produsul către influenceri. 

A ales apoi 16 influenceri pe care a încercat să-i convingă să îi accepte produsul. Printre cei 16 se numărau Alexia Eram, Ioana Grama, Alina Ceuşan, Oana Roman, Ana Morodan şi domnul şi doamna Rimă. 

Dintre aceştia, opt au muşcat momeala. Au răspuns pozitiv şi Ioana Grama, Oana Roman şi Ana Morodan. 

Alina Ceuşan şi Ioana Grama nu şi-au mai primit însă pachetele întrucât acestea sunt din Cluj, iar Andrei Petroff spune că respectivele cadouri nu ar fi rezistat la un drum atât de lung. Aşa că locul lor a fost luat de Silviu Faiăr şi Selly. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel