Mircea Badea, reacție după ce a zis Ecaterina Andronescu în cazul Caracal

Anca Murgoci / 06 aug 2019 / 18:33 Salveaza PDF Comentarii
Ecaterina Andronescu
Descriere foto: Ecaterina Andronescu

Ecaterina Andronescu a fost demisă din funcția de ministru al Educației după ce a afirmat că ea a învățat de acasă să nu se urce într-o mașină cu un străin.

Declarațiile Ecaterinei Andronescu au fost făcute în contextul tragediei de la Caracal. Mircea Badea a comentat acest subiect spunând că, până la urmă, a nu te urca în mașina unui străin este un lucru simplu pe care îl poți face pentru a nu cădea victimă agresorilor.

"Am văzut emisiunea în care Ecaterina Andronescu a făcut respectiva afirmație și nu a făcut-o într-un sens care s-a dat ulterior. Declarația a fost scoasă din context. Era o discuție absolut firească despre cazul Caracal. Dacă este să desprindem ceva din acest subiect este să evităm să ne mai urcăm în mașină cu un străin.

Desigur că sunt situații în care nu ai de ales, dar este o treabă periculoasă să o faci. Discuția era firească. Ecaterina Andronescu a zis că nu este bine să te urci în mașina unui străin. Scoțând-o din context și băgată în uriașul aparat de propagandă, afli că a dat vina pe Alexandra. Nu despre acest lucru era vorba. Ideea este așa: pe cât posibil este bine să evităm să ne urcăm în mașină cu un străin sau să luăm în mașină un străin”, a zis Mircea Badea.

VEZI ȘI: Legea Tudor Chirilă. Mircea Badea: Aș da o lege care să interzică așa ceva!

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25