Mircea Badea, Răpirea jurnaliştilor în Irak, o afacere a serviciilor secrete în frunte cu Traian Băsescu

Mircea Badea a ținut să explice, în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei", că interviul cu Muhammad Munaf este foarte relevant în sensul implicării lui Traian Băsescu în cazul jurnaliştilor răpiţi în Irak.

"Este foarte interesant ceea ce spune domnul acesta Munaf. Partea aceea în care s-a referit ca "cineva din România", la proces. Şi oficial, Monica Macovei, ministrul Justiţiei de la acea vreme, spusese că statul român nu este reprezentat oficial.

Acum sigur, această afacere este una a Serviciilor Secrete. Inclusiv procurorii care au investigat au fost ţinuţi în beznă, nu ştiu cu ce putere şi cu ce bază legală, dar au fost ţinuţi în beznă. Este o afacere a Serviciilor Secrete cu profesorul Traian Băsescu în fruntea acelei celule.

Citește și: Reacţie șocantă a lui Mircea Badea, după bătaia cu motociclistul

Să sperăm că tot la celulă şi tot de criză va ajunge şi Traian Băsescu după ce îşi va pierde imunitatea. Eu consider că miza acestor alegeri, este intrarea la celulă, acolo unde îi place lui Traian Băsescu. Cred că este cel mai important lucru care se joacă la aceste alegeri."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel