Mircea Badea, prima reacție în Dosarul cocaină pentru VIP-uri: Acum am ce să comentez. Sunteți pregătiți?

Scutaru Cristina / 18 iul 2018 / 08:55 Salveaza PDF Comentarii
Mircea Badea
Descriere foto: Mircea Badea

Mircea Badea a vorbit, pentru prima dată, despre Dosarul cocaină pentru VIP-uri.

Traficanții din dosarul instrumentat de DIICOT Ploiești vindeau clienților cocaină amestecată cu paracetamol. Ironic, Mircea Badea a zis că dosarul pare că este făcut de Protecția Consumatorului din moment ce tot ce rămâne din acest caz este faptul că.... drogurile au fost amestecate cu o pastilă care ajută la răceală.


"Mi s-a reproșat că nu am vorbit de Dosarul cocaină pentru VIP-uri. Până acum nu aveam ce să vorbesc, dar acum am ce să spun. Sunteți pregătiți? Procurorii de la DIICOT se preocupă cu terorismul și crima organizată. Autotățile au deschis o anchetă după ce niște fete, pe plajă, părea că trag pe nas. Ați mai auzit ceva despre acea anchetă? Nu-i nimic... lăsați că am auzit despre Dosarul droguri pentru VIP-uri.

Judecătorii au spus că VIP-urile cumpărau cocaina amestecată cu paracetamol. Din tot ce te așteptai despre dosarul ăsta, judecătorii ne-au spus că ăia cumpărau cocaină îndoită cu paracetamol?! Da... deci nu ne-au zis ce operațiuni s-au întâmplat, ci faptul că nu era cocaina de calitate. Acest dosar, până la urmă, este împotriva traficului de droguri sau este un dosar de la Protecția Consumatorului? Ca să înțeleg. S-au dus unii și au zis că au cumpărat niște cocaină și nu am simțit nimic, dar măcar le-a trecut răceala? (...) De când paracetamolul este de mare risc? (...) Știți când a fost ultimul dosar tare de la DIICOT? Cel cu sclavii din județul Argeș. De atunci ați mai auzit de vreun dosar tare?! (...) Dar, bravo... dacă cel mai tare lucru din ancheta procurorilor DIICOT pe care l-am aflat este că ăia îndoiau cocaină cu paracetamol... este bine!", a zis Mircea Badea.

Potrivit ultimelor informații apărute în presa românească, traficanții care vindeau stupefiante vedetelor le ofereau acestora plicuri în care se afla atât cocaină, cât și paracetamol.

Doi dintre traficanți au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, în timp ce al treilea a fost plasat în aerst la domiciliu, potrivit unei decizii luate de instanța de judecată.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.81