EXCLUSIV  Mircea Badea-Petre Daea, poza ANULUI

DCNews Team / 19 noi 2017 / 22:17 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Duminică seară, înainte de intervenţia la Antena 3, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a discutat cu jurnalistul Mircea Badea.   

Cei doi au fost fotografiaţi.

(w670)

Ulterior, în cadrul unei ediţii speciale difuzate la Antena 3, Petre Daea a discutat cu Alessandra Stoicescu despre scumpirile din ultima perioadă.

VEZI ŞI Ministrul Daea, DECIZIE după creșterea prețurilor la ouă şi lapte

„Am mers cu colegii de la ministerul Agriculturii în multe piețe din București și mai ales în supermarketuri. Am văzut prețuri care ne-au surprins", a spus Petre Daea la Antena 3. În acest context, ministrul aşteaptă explicaţi de la Consiliul Concurenţei.

Petre Daea a explicat că în Europa a scăzut foarte mult producţia gospodăriilor, producătorii particulari n-au mai ieşit pe piaţă cu cantităţile obişnuite, lucru de care au profitat comercianţii şi astfel au crescut preţurile la ouă şi la unt. „Am fost, împreună cu colegii din Ministerul Agriculturii, să vedem dacă acest lucru s-a întâmplat şi în România. La ouă, costul de producţie este de 36 de bani şi am observat că nu s-a schimbat, oul pleacă din fermă la preţul de 52 de bani. Dar la raft preţurile sunt peste un leu. Nu putem fi stană de piatră când piaţa o ia aiurea", a mai spus Petre Daea.

VEZI ŞI Creșteri prețuri alimente. Petre Daea: Am văzut prețuri care ne-au surprins

VEZI ŞI Sondaj - 'Alege Oaia!', vot masiv. Ministrul Petre Daea a dat LOVITURATe-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24