Mircea Badea o compară pe Alina Gorghiu cu Andreea Pora

Mircea Badea o compară pe co-președinta PNL, Alina Gorghiu, cu jurnalista Adreea Pora. El susține că noul talibanism al liderului liberal amintește de prestația pe care jurnalista de la Revista 22 l-a avut în timp pentru Traian Băsescu.

”Parcă trăiesc în statul ISIS. Ce zice ayotalahul ăla sau giumbix ăla suprem aia ar fi. Mie îmi plăcea doamna Gorghiu. Ar vrea să îmi mai placă, dar mai nou parca e doamna Pora.

Este un sistem simplist. Oamenii pe care îi votăm noi sunt corupți, dar oamenii numiți de Băsescu pe funcții sunt niște minunați. Primari, parlamentari, Guvern ... sunt corupți, corupți cu toții. Dar cum au ajuns ei acolo? I-au votat milioane și miloane de oameni și toți au fost niște proști. Adică noi cu toții suntem niște proști.

Dar oamenii numiți de Băsescu sunt minunați. Doamna Livia Stanciu e statul de drept. Doamna Rarinca este achitată, noi comentăm și, ce să vezi, dăm în statul de drept, pentru că doamna Livia Stanciu e statul de drept.

Ni se spune de dimineața până seara că ăia numiți de Băsescu sunt impecabili, dar milioane de oameni votează numai corupți.

Este ceva perfect fals, dar asta aud toată ziua de la propagandă toată ziua. Este o monstruozitate de gândire, Nu mă pot adapta și să mă ia dracul, să mă împuște, să facă ce vor, dar eu nu mă pot adapta”, a comentat Mircea Badea, în ediția de luni a emisiunii ”În gura presei”, de la Antena 3.

Vezi și: Alina Gorghiu: Victor Ponta a decis să dea foc la țară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel