Mircea Badea: N-am de gând să accept asta. DE CE SĂ TAC?!

Mircea Badea a avut o reacție vehementă după ce sistemul medical din România a fost atacat de oameni care s-au informat prea puțin înainte de a arunca vorbe grele.

În acest context, realizatorul TV a spus că a venit momentul să nu mai tacă pentru că nu mai are de ce.

"Unele dintre victimele tragediei nu sunt asigurate la sistemul medical. Adica nu au dat bani la buget, asta inseamna ca nu sunt asigurati. Din fericire, "vreau o tara ca afara" nu se aplica in aceste cazuri. In strainatate, daca nu esti asigurat, daca n-ai contribuit, esti pa! Ai bani sa platesti, bine, n-ai bani, ghinion! Din fericire, sistemul medical din Romania, tinut in viata de cei care contribuim, adica platim, a decis ca trebuie sa fie mai intai uman si mai apoi sistem. Foarte bine! Cu toate astea, asistam la o campanie de injuraturi descreierate. E oribil!

Mai departe, sunt oameni care platesc un morman de taxe la stat si, cu toate astea, au donat bani suplimentari pentru a ajuta victimele si familiile lor. Si ei sunt supusi unei campanii scelerate. Eu n-am de gand sa accept asta si sa tac. De ce sa tac?! Nu ma impresioneaza deloc agresivitatea dementa a "califatului generatiei Facebook". Mi se pare ticalos ce fac si vreau sa-i denunt public ca atare.

P.S. Pe multi dintre cei care latra cu bale la bot in spatiul public ii stiu. Adica le cunosc situatia. Va garantez ca n-au platit un leu taxe in ultimii multi ani. Si atunci?! Tupeu desantat, cinism, ticalosie. Atat", a fost mesajul transmis de Mircea Badea pe blogul său.

[citeste si]

Costurile pentru spitalizarea pacienților care vor fi transferați în străinătate, chiar și pentru cei neasigurați, vor fi decontate integral de Guvern, au precizat, duminică, pentru AGERPRES, surse din Ministerul Sănătății.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel