Mircea Badea, Mihai Gâdea și Radu Tudor, glume despre Cristi Borcea și Valentina Pelinel

În pasa din emisiunea "Sinteza zilei", de la Antena 3, de marți seară, în timp ce invitații vorbeau despre un alt subiect, Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În Gura Presei", a lansat o provocare când a spus: "Aici, cu intratul și ieșitul, am putea să cerem părerea lui Borcea, el pare cel mai competent în materie de intrat-ieșit, intrat-ieșit". 

Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii "Sinteza Zilei", a dat curs provocării lui Mircea Badea: "Da, da, ar fi tot așa, aud o informație că n-ar fi vorba de copii în eprubetă, ar fi vorba de copii în butelie". 

Radu Tudor a continuat: "Borcea e la spital în seara asta". Mircea Badea a replicat: "Păi nu ți-am spus că are probleme cu inima, n-auziși că-ți spusei adineauri". 

"Mă scuzați, am crezut că l-au internat la ginecologie", a continuat Radu Tudor. Mircea Badea a continuat: "Eu cred, cu Borcea în închisoare... Deci, fii atent, dacă Borcea era în închisoare, când a aflat Pelinel că era însărcinată, cred că a rămas cu gura căscată. (...) În toată treaba asta cu Borcea, aștept să iasă interceptările". Mihai Gâdea a spus că pleacă din emisiune: "Radu, termină tu emisiunea, nu se poate așa ceva". 

"Credeți-mă, eu mă abțin mult, ceea ce Borcea n-a făcut", a replicat Mircea Badea. Bogdan Chirieac râdea în platoul emisiunii și remarcat de Mihai Gâdea a spus: "Mă gândeam că poate dl Borcea nici n-are timp să vă urmărească emisiunea la ora asta". "Peste un an vine asistenta de la spital la pușcărie, știi?", a spus Radu Tudor. 

"Tu ai vorbit foarte frumos despre frumusețea patriei, că avem munte, mare, deltă, în deltă, ce să vezi, se află brațul Borcea, eu zic că poate fi un obiectiv turistic", a spus Mircea Badea. "Eu zic că dacă-l eliberăm, cum să zic, dacă-l slobozim pe Borcea, părerea mea este că se rezolvă problema natalității în România, eu zic să ne gândim. Știi că acum la chinezi poți să faci copii câți vrei. Primul drum al lui Borcea e în China. El zice, sanchi, mă duc să import. Lasă, oaie, știm toți ce vrei să faci acolo. Am totuși un apel. Data viitoare când ajunge Borcea în instanță, ciocănelul de pe masa judecătorului să fie protejat", a mai spus Mircea Badea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel