Mircea Badea: ”Mi-a căzut capul de pe umeri!” Mesaj cutremurător

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a dezvăluit, în pasa din emisiunea ”100 de minute”, de ce îl doare ”fix în cot” de cearta ”bogaților” Iohannis - Dragnea. 

”Se ceartă niște bogați între ei” a spus Mircea Badea, despre conflictul de pe scena politică, atât de discutat în ultimele zile. ”Mi-a căzut capul de pe umeri. Până acum un minut l-am ținut în mâini, că mi-a căzut pe jos la ce am văzut eu astăzi.” a continuat Mircea Badea. 

Realizatorul ”În gura presei” a povestit: 

La emisiunea ”În Premieră” cu Carmen Avram, lucrează un reporter, Evghenia, cu care am fost de curând la Londra. Dânsa avea acolo un reportaj foarte tare, ”Dragoste în vremea leprei”. (...) La Londra, ne era foame și noi, de dreapta, din meditații, găsim noi acolo un loc cu sushi, am luat și-un vin alb fructat. Ce bine eram noi așa și, la un moment dat, zice Evghenia: ”eu cunosc niște copii care au niște probleme”. Începe să-mi povestească chestii exagerat de tari, ideea pe scurt e că erau niște copii care mureau de foame. Eu zic: ”Băi, nene, când mai aflați despre niște copii d-ăștia de ce nu-mi ziceți și mie, să dau și eu o cioco, o ceva?”. Mi-a zis: ”da, da, da, păi noi am fost la copilași, le-am dus, părinții ne-au zis să aibă cu ce să-i îmbrace că vine iarna, să nu moară de frig, haine și mâncare”. Le-au dus haine și mâncare și erau și două jocuri. Și ce crezi că au făcut ăia mici? S-au apucat să pupe jocurile. 

I-am spus oricare ar fi data viitoare, oricine ar fi, îmi spuneți și mie. Și azi primesc un mesaj cu o poză: ”Ea e Cami, o fetiță la care mergem mâine, avea capul lipit de umăr, a picat și nu i s-a acordat ajutor, am ajuns întâmplător în localitatea de români din Ucraina, despre care nu știa nimeni, am văzut fata, am dus-o la RMN, am fost la tot felul de doctori, unii au zis să nici nu încercăm că moare sigur, că moare pe drum, că moare pe masa de operație, până la urmă niște doctori din Ungaria au văzut RMN-ul, au operat-o, operația era 10.000 de euro, chirurgul și echipa au renunțat la cei 3.500 de euro, remunerația lor, restul de bani s-au strâns în urma reportajului, fetița a fost salvată, dar s-a descoperit că are și tuberculoză osoasă, iar acum e sub tratament. Frățiorul ei mai mic, de trei ani, a murit luna aceasta de meningită, mai are cinci frați, tatăl e nevăzător, sunt săraci rău și-n fiecare lună, copila trebuie să ajungă la control, plus tratamentul, plus mod de viață sănătos pe care trebuie să-l ducă. Iarna trecută a umblat cu un puloveraș și papuci

Mi-a căzut capul! ”Fetița este dintr-un sat din Ucraina, nici naiba nu știa de ei, erau analfabeți și spuneau că sunt de la Radio București.” Prindeau postul de radio și și-au dat seama că vorbesc limba, n-au știut că există România, nu știau ce e. ”Când am fost data trecută, am cumpărat niște bomboane și s-au năpustit de ziceai că mă linșează”. 

Îți dai seama că m-a luat căpuțul grav. Deplasarea asta a fost din scurt, mai pe spontaneitate. După ce am citit asta, nu mă mai interesează că se ceartă Iohannis cu Dragnea. Mă doare în cot!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel