Mircea Badea, mesaj în miez de noapte: Simt nevoia să mai precizez ceva

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a publicat un nou mesaj pe Facebook, după confruntarea cu campionul la K1 Teodor „Tedi“ Emi, fiind vorba de a doua confruntare demonstrativă a celor doi.  

„Bun. Pentru că văd că degenerează discuția în spațiul public, simt nevoia să mai precizez ceva: nu am decât cuvinte de laudă și apreciere pentru organizatori. Au fost milimetrici în tot ce am convenit de comun acord. Desfid orice atacuri la adresa lor care să mă includă. Domnul Cristian Iordache este un om de cuvânt, pe care te poți baza când faci o înțelegere, ceea ce e foarte rar.

P.S. Rămâne cum am stabilit: sunt absolut ok, deci ne vedem duminică seară de la ora 21.00”, a scris, aproape de miezul nopții, Mircea Badea pe contul său de Facebook.

Primul mesaj al lui Badea

„Să spui despre ăsta că e «motociclist» când vezi cu ce se ocupă şi ce carte de vizită are e ca şi cum ai spune că un fotbalist la Steaua este autombilist pentru că şofează un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost şi nu voi fi niciodată. Atfel, totul OK. Ne vedem mâine la emisiune de la 21.00 la 24.00. P.S. Să spui cum «am fost leşinat minute bune» este fake news: nu te lasă doctorul să te ridici până nu-ţi face teste. N-am făcut deloc caz de meciul ăsta înainte, n-o să fac nici după", scrisese Mircea Badea pe Facebook în dreptul unor imagini în care Teodor „Tedi" Emi apare cu mai multe trofee obţinute în diverse meciuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel