Mircea Badea, mesaj după criticile PSD la adresa lui Tudorel Toader

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a comentat la emisiunea "În Gura Presei" dezbaterea moţiunii simple împotriva ministrului Justiţiei. 

"Ştiţi la ce foloseşte moţiunea simplă? La absolut nimic. Şi dacă trece o moţiune simplă ce se întâmplă? Nimic. A fost o circăreală în Parlament cu moţiunea simplă. Au venit cei care aplaudă stalinismul şi nazismul. Sunt astfel de cetăţeni în Parlamentul României. Au venit cu lozincile lor bine cunoscute, nimic nou, nimic concret pe ideea: Sunteţi un corupt, sunteţi un nasol. A venit și Tudorel Toader care a explicat în stilul său, au fost şi nişte PSD-işti care au zis că e nasol Tudorel Toader, printre care domnul Iordache, care era nemulţumit de domnul Toader. Am văzut şi pe domnul Cazanciuc că este nemulţumit de domnul Toader.

Şi domnul Cazanciuc a fost ministrul Justiţiei. Dacă ar fi să mă gândesc acum la lucruri pe care le-a făcut Cazanciuc, nu-mi aduc aminte de nici unul.

"Tudorel Toader e perfectibil"

A zis multe Tudorel Toader că se întâmplă şi nu s-au mai întâmplat. Asta cu Ordonanţa 7 o dădu ca să aibă ce să schimbe. Nu am înţeles nici acum, o dădu, dar de ce o schimbă dacă o dădu. Eu personal nu am înţeles. Cum dai ordonanţă, dar o schimbi după două zile.

A dat-o afară pe Kovesi

Chiar şi aşa, Tudorel Toader a făcut nişte chestii. De exemplu a dat-o afară pe Kovesi. Mai tare de atât ce vrei?! Îi vedeam foarte nemulţumiţi pe PSD-işti. E ca şi cum ei ar fi dat în greu, a venit Tudorel Toader şi înfige laleaua în brânză şi o înfige şi prost. Am înţeles, Tudorel Toader nu mai e bun, de fapt, înţeleg că nu a fost niciodată bun, să vină unul mai bun. Care ar fi varianta mai bună? Nu a făcut multe Tudorel Toader, dar voi ce aţi făcut?", a comentat Mircea Badea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel