Mircea Badea, lui Siegfried Mureșan, după dezinformarea despre Comarnic-Brașov: Mare surpriză pentru acest papagal

Mureșan și Orban
Mureșan și Orban

Mircea Badea îl face ”papagal” și ”penibil” pe Siegfried Mureșan, după o postare a europarlamentarului PNL. 

”Trebuie să reiau ceva absolut abominabil. Este un băiat Siegfried Mureșan, un băiat care a făcut la Băsescu, la PMP, sau cum se numește mizeria aia, și acum e la Brătianu, știți că toți de la PNL sunt urmașii Brătienilor, Blaga, Turcan și toți ăia, Anastase. Și Falcă e urmașul Brătienilor. Siegfried Mureșan e mare europarlamentar.” a spus Mircea Badea, în emisiunea ”În Gura Presei”. 

Gluma lui Badea despre casa lui Mureșan: trece DN 1 prin sufrageria lui, dă share location

Ulterior, el a citit declarația de avere a europarlamentarului PNL: ”Ce o fi făcut, poate fi dat și el meditații? Are conturi și depozite bancare de aproximativ 700.000 de euro, dar și 1.845 de lei. Deci are și un cont de 18 milioane de lei vechi? Deține, cu soția, un teren de 180 mp în Brașov, un apartament de 75 mp în Brașov și o casă de 270 de mp în Brașov. Cred că trece DN1 prin sufrageria lui. Cred că-și dau întâlnire: unde ești, pisi, își dau share location. Când intră la el în casă își pune Waze. (...) Până dimineața vă citesc de pe listă - n.r. declarația de avere. De ce vă citesc? Ziare.com: ”Siegfried Mureșan arată cum vrea Guvernul Dăncilă să-i păcălească pe români cu Autostrada Comarnic Brașov”. Bă, ești nebun? Zic, ia stai, tătuțule, ia să vedem.”

”Mare surpriză pentru acest papagal”

Articolul cita o postare a europarlamentarului PNL. ”Să luăm lumină de la acest bogat europarlamentar de dreapta, citez: Să anunți construcția Autostrăzii Comarnic - Brașov de la bugetul de stat, așa cum tocmai a făcut-o prim-ministrul Dăncilă, înseamnă o mare pagubă pentru români atât timp cât avem fonduri europene nerambursabile alocate special pentru construcția de autostrăzi. Am o mare surpriză pentru acest papagal. Dacă e ok să-i spui unui om varan, nu e ok să-i spui altuia papagal? În sfârșit, acestui penibil. Siegfriede, am verificat eu și Autostrada Comarnic-Brașov nu este eligibilă pentru fonduri europene. Între timp, cred că a aflat și Siegfried, că e bune lozincile astea. Între timp, cred că s-a prins și el cât este de penibil, dar am zis să-l mai fac de râs”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel