Mircea Badea-Ludovic Orban, replici la Antena 3. "Am eu față de băsist?"

Realizatorul Antena 3, Mircea Badea a spus în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei" că nominalizare lui Mihai Răzvan Ungureanu la SIE era de aşteptat. 

"Este o chestie consecventă din partea preşedintelui Iohannis. Băsiştii şi-au luat ţara înapoi. Cine şi-a luat ţara înapoi? Băsiştii. Deci în noiembrie sau când au fost alegerile s-a întâmplat acest fapt. Pe cale de consecinţă nu e nimic nefiresc", a spus Mircea Badea, lucru care l-a deranjat pe Ludovic Orban, invitat la emisiunea "Sinteza Zilei".

Ulterior, a urmat un scurt schimb de replici între Mircea Badea și Ludovic Orban pe care îl prezentăm în rândurile de mai jos:

Ludovic Orban: Am eu față de băsist?

Mircea Badea: Aveți discurs de băsist. Față... nu știu.

Ludovic Orban: Domnule Badea, nu cred că există vreo legătură între modul de a face politică al lui Traian Băsescu și ce am făcut eu în viața publică mai ales în ultimii zece ani.

Mircea Badea: Aveți dreptate, eu mă refeream la discursul dumnevoastră din ultimele minute. Adică la încercarea de a spune că Mihai Răzvan Ungureanu era băsist, dar era competent. Cu toată dragostea, eu vă cred, dar nici dumneavoastră să nu mai faceți – așa spune o vorbă. Asta e. Sunteți în partidul de băsiști. Se întâmplă. Nu cred că v-a băgat nimeni cu forța acolo.

Ludovic Orban: PNL nu este un partid de băsiști. Nu mai spuneți așa.

Mircea Badea: Să minimalizăm faptul că ați fuzionat cu băsiștii... 

Ludovic Orban: Nu am fuzionat cu băsiștii. Am fuzionat cu un partid căruia Traian Băsescu i-a spus adio și și-a extras cei mai apropiați oameni din fostul PDL.

VEZI ȘI: Bogdan Chirieac, despre nominalizarea lui Mihai-Răzvan Ungureanu în funcția de director al Serviciului de Informații Externe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel