Mircea Badea: Klaus Iohannis și-a bătut joc. Ce a făcut e oribil, hidos

Irina Constantin / 03 apr 2019 / 08:30 Salveaza PDF Comentarii
Mircea Badea, în emisiunea de marți
Mircea Badea, în emisiunea de marți

Mircea Badea a vorbit despre prezența lui Klaus Iohannis în Parlament, pentru marcarea intrării României în NATO, care trebuie să fie un moment solemn. 

”Să marchezi în Parlamentul României intrarea în NATO trebuie să fie solemn? Absolut da, pentru că au murit niște oameni și niște copii au rămas fără tată. Astăzi - n.r. marți-  a venit în Parlamentul României un băiat, o formă de viață denumită Klaus Iohannis care pur și simplu și-a bătut joc de ideea de solemn, n-a înțeles nici încărcătura, nici importanța, nici gravitatea momentului, pe el l-a interesat doar să-și facă niște campanie electorală. Oricât ai fi de pornit, de chitit, de angajat într-o treabă, oricâte resentimente ai avea, oricâtă poftă de garagață și de gâlceavă ai avea, bă, te abții, asta înseamnă momentul solemn, te abții! E o importantă componentă a solemnității că omul trebuie să se abțină, orice om.” a comentat Mircea Badea în emisiunea sa de marți seară atitudinea președintelui Klaus Iohannis din Parlament. 

Mircea Badea afirmă că președintele Klaus Iohannis are o înțelegere limitată

 

El a adăugat: ”Ceea ce a făcut Klaus Iohannis astăzi e ceva oribil, absolut hidos. Atât de decuplat să fii de orice în afară de micul tău interes de a fi realez președinte ca să beneficiezi de confort, atât de decuplat să fii, totuși, bă, în încărcătura unui astfel de moment, pur și simplu să zici că mă doare în cot unde mă duc, zic ce am eu de zis, adică aceleași lozinci #rezist. Uneori nu e nici locul, dar, mai ales, nici momentul. Mâine - poimâine, la o depunere de coroane, începe să strige, să scuipe. Deci ce a făcut astăzi e o mizerie. Nu înțelege nimic. Cred că are o înțelegere extrem de limitată a orice”.  

Mircea Badea a mai atras atenția despre Klaus Iohannis că este candidat de un an pe banii românilor, nu președintele României. 

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26