Mircea Badea, întrebare de baraj pentru oamenii care deplâng moartea ursului Arthur

Mircea Badea / Captură Antena3
Mircea Badea / Captură Antena3

Realizatorul TV Mircea Badea a reacționat, miercuri seară, cu privire la scandalul uciderii ursului Arthur, ridicând un semn de întrebare. 

Mircea Badea a atras atenția la emisiunea „În gura presei” de la Antena3 asupra celor care, deși se declară oripilați de vânătoare, au încălțăminte din piele naturală. 

„Întotdeauna m-am întrebat cum se întâmplă vânătoarea asta la urși. Știți că ăștia care zic *Vai, a murit un animal!*. A murit, mor zilnic foarte multe animale cum mor și foarte mulți oameni. Dar mulți dintre ăștia care se declară oripilați că a murit în animal... Băi, ia uită-te tu la tine în picioare!”, a spus Mircea Badea la Antena3. 

În continuare, realizatorul TV a ridicat două întrebări: „Pantofii ăia din ce sunt făcuți? Când ai mâncat friptura aia, din ce era? Artificială?”.

„Și putem continua așa!”, a precizat el. 

De asemenea, Mircea Badea a povestit că, în urmă cu mulți ani, s-a întâlnit cu o femeie care susținea că este vegetariană, dar care purta în picioare încălțări din piele naturală. Cureaua și geanta, la fel. 

„Am văzut acum mulți ani o duduie care zicea că e vegetariană pentru că nu vrea să facă rău animalelor. Bun, e o alegere, nu contest asta, doar că eu m-am uitat la dânsa și am întrebat-o când am intrat în direct *Deci tu nu mănânci carne ca să nu moară animale? Dar ce ai în picioare? Sunt din piele artificială?* Ea a răspuns că *Nu*. *Cureaua, geanta...? Din ce?*”, a mai povestit Mircea Badea.

Amintim că prințul Emanuel von und zu Liechtenstein este acuzat de organizațiile Agent Green și VGT din Austria că a ucis ilegal cel mai mare urs din România. Ursul Arthur a fost împușcat la Ojdula, Covasna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel