Mircea Badea, întâmplare memorabilă: Eu am distrus caseta martor

Marți a fost o zi importantă pentru Teo Trandafir. Vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere, iar de la acest eveniment nu a putut lipsi o persoană foarte dragă sufletului ei - Mircea Badea.

Realizatorul TV a povestit că are multe amintiri amuzante cu Teo Trandafir.

"€œAvem foarte multe amintiri haioase. Am mai povestit foarte pe scurt o secvență când eu am înjurat pe post din greșeală pentru că nu ar fi trebuit să fiu pe post. Credeam că nu sunt pe post, doar că eram! Asta se întâmplă acum foarte, foarte mulți ani la Tele7. După aceea a fost o întreagă tevatură pentru că eu cu Teo ne gândeam cum să facem să distrugem caseta martor. Am distrus-o până la urmă cu un întreg complex de împrejurări foarte amuzante. Eu am distrus-o. Vreau să rămână stabilit și înregistrat că eu am fost cel care a distrus caseta martor. De certat, nu ne-am certat, momente de tensiune au mai fost. Acest momente sunt absolut firești pentru că suntem oameni", a spus Mircea Badea pentru Wowbiz.

Rugat să o descrie în câteva cuvinte, realizatorul emisiunii "În gura presei", de la Antena 3, a zis: "Foarte, foarte inteligentă, chiar un pic prea inteligenta pentru binele ei. Un om foarte, foarte inteligent nu poate fi în majoritatea timpului decât trist, după părerea mea, tocmai pentru că e foarte inteligent și înțelege. Dacă înțelegi mai puțin poți să fii fericit-tâmp. Teo e un pic prea sensibilă, un pic prea emotivă, cu un pic prea multă încredere în oameni și cu o doză un pic prea mare de candoare. Am descris-o numai în lucruri 'un pic prea' ".

VEZI ȘI: Teo, întâlnire superbă cu Mircea Badea, de ziua ei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel