Mircea Badea, îngrijorat că-l place Bianca Drăgușanu

Prezentatorul emisiunii de la Antena 3 ”În gura presei”, Mircea Badea și-a dezvăluit îngrijorarea cu privire la faptul că Bianca Drăgușanu îl place, mai ales că nu descoperă asemănări cu fostele preferințe masculine ale tinerei.

Prezentă, cu puțin timp în urmă, în emisiunea lui Mihai Morar, Bianca Drăguşanu a vorbit despre preferinţele ei în materie de bărbaţi, ocazie cu care a declarat: "Mie Mircea Badea îmi place foarte mult. Dar el este implicat într-o relaţie şi nu m-aş băga. Ne salutăm pe hol", a explicat ea.

Profund uimit de ceea ce a citit ulterior în presă, Mircea Badea a comentat că nu înțelege ce a determinat-o pe Bianca Drăgușanu să facă o asemenea declarație.

Vedetei de la postul Antena 3 nu îi vine să creadă că fosta asistentă a lui Dan Capatos îl place. Aceste sentimente ale Biancăi Drăgușanu l-au uimit pe Mircea Badea, care nu vede nicio similitudine cu foști sau actualii parteneri ai acesteia.

"Am aflat că mă place Bianca, iar acest lucru m-a îngrijorat foarte, foarte mult. Eu nu am nimic în comun cu Cătălin Botezatu", a comentat Mircea Badea în stilu-i inconfundabil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel