Mircea Badea: Ieșim în STRADĂ. Așa nu se mai poate

Realizatorul emisiunii În Gura Presei, Mircea Badea, a explicat, miercuri, după discursul premierului Dacian Cioloș în Senat, că acesta a mințit. Mai mult decât atât, el a spus că va ieși în stradă.

"Domnul Cioloș a mințit. Nu are rost să mă feresc de realități. Domnul Cioloș a spus o minciună, și anume că ANAF a pus în execuție o hotărâre judecătorească. Vreau să o văd și eu pe această hotărâre. Nu există hotărâre care să menționeze o evacuare a clădirilor în care acționează posturile INTACT. Există o hotărâre care face referire la prejudiciu, nu există o hotărâre care spune că trebuie să fim evacuați. Astfel, domnul Cioloș a mințit. În fața Parlamentului României, din funcția de premier."

„Situația e foarte simplă. Aceste clădiri sunt proprietatea statului. Trustul INTACT a făcut nenumărate demersuri oficiale pentru a găsi o soluție de bună credință. Statul nu a catadicsit să răspundă la aceste solicitări. Domnul Cioloș vorbește despre valorificare. Și valorifici prin faptul că dai afară oamenii din clădiri în cinci zile?"

Mircea Badea a anunțat și că are de gând să iasă în stradă în urma acestei poziții a premierului, scrie Antena 3.

"Noi vom ieși în stradă. Eu voi ieși în stradă. Am făcut-o în august 2014, o voi face și acum. Toată acestă pleiadă de nealeși care conduc România în disprețul și batjocura față de cei aleși, vor vedea că sunt foarte mulți cetățeni ai României care nu mai suportă această batjocură a unor oameni pe care ei nu i-au ales. Voi ieși în stradă, probabil alături de multă lume. Cred că este momentul, este situația și așa nu se mai poate. Aștept de la domnul Cioloș să îmi spună când anume statul va scoate la licitație casa domnului Iohannis", a mai spus Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel