Mircea Badea: Iată PRIMUL lucru pe care îl va face Guvernul Orban!

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a făcut o previziune vizavi de Guvernul Orban. 

Realizatorul emisiunii ”În gura presei” a spus că Guvernul Orban va trece. De asemenea, a zis ce crede că va face noul Executiv. Mircea Badea este de părere că primul lucru pe care îl va face Guvernul Orban este desființarea Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție (SIIJ).

"Este destul de limpede că Guvernul Orban va trece. Și va trece monocolor, vor fi numai de la PDL. Ce va face Guvernul Orban? Tot ce va vrea Klaus Iohannis. Va avea Guvernul său. Va avea și Iohannis Boc-ul său.

Ce a zis Iohannis? Că va desființa SIIJ. Este una dintre marile probleme ale acestui sistem. De ce? Pentru că nu controlează SIIJ. Ce nu controlează... desființează. Asta va face Guvernul Orban! Este principalul punct de interes. Ați mai auzit vorbindu-se despre economie? Nu. Înainte ziceau că economia este prăbușită, că România este în prăpastie, că este aruncată în aer... toate acele expresii apocaliptice repetate la infinit, nutreț pentru cretini. Doar despre SIIJ se vorbește și despre alegerea primarilor în două tururi. Primul lucru pe care îl va face Guvernul Orban este desființarea SIIJ”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

VEZI ȘI: Sociologul Bruno Ștefan, SONDAJ după moțiune: SURPRIZĂ MARE pentru PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel