Mircea Badea și motocicliștii, confruntare-VIDEO necenzurat

Antena 3 a dat publicității filmul întreg cu discuția dintre Mircea Badea și motocicliștii care - câteva seri la rând - l-au bruiat pe realizatorul emisiunii "În gura presei".

VEZI ȘI: Traian Băsescu și Victor Ponta, dispută pe comisarul european. Ce spune Bogdan Chirieac

"Acesta este filmul complet. Se vede și că sunt o tonă de polițiști lângă noi și că ei au încercat să mă provoace să lovesc pentru că asta doreau de fapt. Le-am întins falca de mai multe ori să lovească ei primii, dar n-au făcut-o. Se mai vede că am coborât lângă ei și că, la sfârșit, au dat mâna.

De asemenea, e clar în aceste imagini că ăla care facuse intenționat zgomot cu motorul este altul decât cel cu provocarea la sparring. Mai era grasul cu șapcă, el venind pe biclă și înjurând mai multe seri la rând. După ce au dat mâna și au plecat, au tăiat ultima parte din întâmplare și s-au dat vitezi și șmecheri pe net, insultându-mă ca de obicei. Oribil. P.S. Vă reamintesc că l-am sunat pe cel cu sparringul și am aranjat", a scris Mircea Badea pe Facebook, loc unde a postat și discuția completă cu motocicliștii care a avut loc joi noapte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel