EXCLUSIV  Mircea Badea - Hilde Brandl, schimb de replici: ”Nu mă așteptam”

Antena 3
Antena 3

Mircea Badea, într-o ediție a emisiunii „În gura presei", difuzată pe Antena 3, a vorbit și despre marea absență de pe listele PNL la alegerile europarlamentare din luna mai.

„Nu este doamna Brandl. Nu ai cum să nu apreciezi prestațiile sale. Ea zicea că vrea să candideze, dar uite că nu este pe listă", a spus Mircea Badea. „Eu fac lobby pentru doamna Brandl. O susțin să fie pe liste la PNL. Nu ți se pare îngrozitor să nu fie? E combatantă", a fost comentariul lui Mircea Badea înainte de a fi făcută publică, în mod oficial, lista PNL pentru europarlamentare.

Într-un interviu acordat pentru DCNews, Hilde Brandl a comentat și reacția lui Mircea Badea. „Nu mă așteptam și, oricum, bănuiesc că Mircea Badea a fost mai degrabă ironic”. „Mă mir că este interesat de lista PNL, căci a declarat public de numeroase ori că a votat fie candidați PSD, fie candidați ALDE", a mai spus Hilde Brandl.

Amintim că Hilde Brandl, cu privire la lista pentru alegerile europarlamentare, a precizat că „a fost un concurs intern și așa s-a stabilit. Zeci de persoane care și-au depus cadidatura nu s-au regăsit pe locuri eligibile”.

Totodată, a afirmat că și-ar fi dorit să fie mai multe femei pe lista PNL, „iar când spun acest lucru nu o spun doar pentru a atinge o iluzorie egalitate între femei și bărbați. Spun acest lucru deoarece, în PNL, sunt numeroase femei de succes care meritau să fie aici. Femei care au muncit pentru partid, femei care au demonstrat în activitatea lor privată că sunt capabile să facă performanță, femei care sunt susținute și simpatizate de electorat”.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Rareș Bogdan, nr. 1 pe lista PNL. Ce zice Hilde Brandl. Primele declarații


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel