Mircea Badea, fotografiile anului! Cutremur ca în cazul înregistrărilor cu Mircea Băsescu

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a intrat în posesia unor fotografii bombă.

Cel puțin așa a lăsat să se înțeleagă în emisiunea ”În gura presei” de la Antena 3.

Realizatorul TV a spus că le va da publicității în curând, dar până la acel moment, va sta și se va uita la imaginile din telefon la fel cum se uita la înregistrările cu Mircea Băsescu cu ”mormanul de bani” înainte ca Antena 3 să le difuzeze pe post și să se ia măsurile legale contra fratelui fostului președinte.

”Mă uit la mine în telefon și am cinci imagini. Ia uite ce tari sunt! Avem niște chestii foarte tari. La mine în telefon mă uit ca la înregistrarea cu Mircea Băsescu. Mă uit și zic: ce față are prostul ăsta! Ia, zi, guștere, cum era cu legea? Ia uite-o și pe asta! Ce-ai făcut, Bobiță? Ei știu la cine mă refer. Motivul pentru care nu dau aceste imagini acum este că niciodată, dar niciodată n-am făcut tâmpenii. Întotdeauna mi-am luat toate măsurile de precauție în sensul în care am fost 100% sigur de ce am dat. Acum sunt 99,99% sigur, dar aștept să fiu 100% sigur. Atunci voi da pozele. Din informațiile mele, că nu am doar aceste cinci poze, cam știu ce este în dosarul ăla la care s-a pus batista pe țambal. Dumenavoastră trebuie să citiți printre rânduri pentru că eu acum sunt la televizor. Cam știu ce este în Dosarul Cocaină pentru VIP-uri”, a mai zis Mircea Badea la Antena 3.

”Ia uite, bă, de zece centimetri! Este destul mult când vorbim despre anumite lucruri. Zece centimetri plus fitil. Da, la tine mă uit...”, a adăugat realizatorul TV uitându-se la pozele din telefon. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel