Mircea Badea, fan Florin Cîțu. ”Dacă aș avea o putere, l-aș pune prim-ministru. Sper ca ăștia de la PSD...”

Mircea Badea a vorbit, în emisiunea de joi, despre desemnarea lui Florin Cîțu în funcția de premier al României. 

”Sunt cel mai mare fan al lui Cîțu. Este foarte greu de crezut că Werner putea să găsească un cetățean cu mai puține șanse să facă o majoritate. Este pe sistemul: Dar acest băiat nominalizat își poate face o majoritate? Băi, nu cred, dar sigur își poate face o minoritate, să coaguleze în jurul lui o minoritate. Deci, el și-a luat moțiune simplă de cenzură de la acest Parlament, și-a luat și două avize negative de la acest Parlament, a ieșit și hotărârea CCR. (...) Ideea e că de aia sunt consultări ca președintele să facă nominalizarea în funcție de majoritatea parlamentară. Dacă ar fi ministrul strict discreționar și președintele ar pune pe cine vrea el, n-ar mai avea rost consultările.” a remarcat Mircea Badea, care a subliniat că Florin Cîțu de la acest Parlament ”și-a luat numai nasoale”. 

Mircea Badea crede că Adelina Pestrițu are mult mai multe șanse să facă o majoritate, din simplul motiv că n-a luat nici moțiune simplă, nici două refuzuri în comisiile parlamentare. 

”Cîțu are de departe cele mai mici șanse” subliniază Badea, care adaugă: ”Altfel, sunt fan Cîțu, dacă aș avea o putere, l-aș pune prim-ministru. Eu sper ca ăștia de la PSD să aibă gândul ăl bun și să aibă d-alea: având în vedere Coronavirusul, problemele, pandemia, băi, tătuțule, îl punem pe Cîțu, că nu mai putem sta așa cu un Guvern care nu poate da OUG, ne trebuie un Guvern cu puteri depline, asta e, Cîțu până la alegeri”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel