Mircea Badea: EVZ instigă la uciderea mea

mircea-badea4
mircea-badea4

Mircea Badea scrie pe blogul său că ziarul Evenimentul Zilei instigă la uciderea sa, într-un material de două pagini, la rubrica ”Special”.

”Cum adică “cine îl oprește pe Mircea Badea”? Să mă oprească de la ce? Ce anume fac eu? Doar îmi exprim liber părerile despre lume și viață. De la ce să mă oprească? De la a există ?!?! De la trăit?!?! Si cum adică “cine”? E un casting de făptuitori în Evenimentul zilei?

Ca să citez formă de viață Turcescu: dacă vine unu’ și mă înjughie “ca să mă oprească” ?!?! Ce va zice Evenimentul zilei atunci? În sfârsit Badea fost oprit?

Mi se pare evident că această publicație indeamnă la oprirea/suprimarea/anularea mea, deci la uciderea mea. Consider inacceptabil într-o societate democratică un astfel de îndemn la violență. Sunt convins că instituțiile de drept ale statului de drept se vor autosesiza și vor interveni legal în această situație periculoasă.

P.S. Orice asemănare cu forme de delir ale unor forme de viață în Băs nu este întâmplătoare ci intenționată”, a scris Badea pe blog.

 Răspunul ziarului Evenimentul Zilei

Redacția ziarului Evenimentul Zilei i-a dat un răspuns lui Mircea Badea: ”Redacția EVZ îi răspunde că legea CNA nu prevede pedepse cu moartea și până acum nicio amendă nu a ucis pe nimeni”.

     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel