Mircea Badea: Eu mă duc la război. Mi-am anunțat și familia

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a spus că va lupta în război, în cazul în care România va fi implicată în conflictul dintre Rusia și Ucraina.

„Am tot văzut și tot vom vedea știri despre refugiați, majoritatea absolut emoționante, știri despre bombardamente. Eu voi vorbi și despre alte lucruri, cum ar fi, de exemplu, despre faptul că peste tot ni se spune că este aglomerație la pașapoarte. Românii își fac pașapoarte pentru că le este frică de război - așa ne spun ziarele. Pe bune dreptate te întrebi dacă, nu cumva, vine nenorocirea și pe aici. Vorba băiatului meu: Tată, dacă România ia și ea război? De parcă ar fi coronavirus”, a spus Mircea Badea la începutul emisiunii sale de la Antena 3, „În gura presei”.

„Vreau să vă spun că m-am decis”, a zis, ulterior, Mircea Badea. „Mi-am anunțat și familia, la radio, în direct. Dacă e să ia România război, eu mă duc la război! Deci, am decis asta. Spun acest lucru public. Dacă se întâmplă, eu mă duc la război. În niciun caz dintr-un mare patriotism, imediat explic ce m-a apucat. Așa cred eu că trebuie. Adică în cazul meu, nu știu în cazul altora. Cred că trebuie”, a zis Mircea Badea.

Badea, comentarii după declarațiile lui Capatos despre război

Ulterior, Mircea Badea a făcut referire și la declarațiile lui Dan Capatos cu privire la un posibil scenariu în care România va intra în război. Acesta a zis că nu se va înrola să lupte pentru țara lui, în cazul în care România va fi implicată în războiul din Ucraina. „Ce a făcut țara asta pentru tine ca tu să lupți pentru ea? La o adică, dacă vine războiul peste noi, eu îmi iau nevasta, copilul și la revedere. Plecăm, fugim pe unde apucăm”, a spus Dan Capatos la „Xtra Night Show”.  

„Pe Internet au ieșit mulți patrioți... luptători de tastatură. Eu țin cu Dan Capatos. El are dreptate, din punctul meu de vedere. Adică ce a făcut țara asta pentru tine ca tu să lupți pentru ea?! Pentru mine, mare lucru nu a făcut. (...) Ceva bine nu știu ce a făcut țara asta pentru mine. Zice Capatos: La o adică, dacă vine războiul peste noi, eu îmi iau nevasta, copilul și la revedere. Plecăm, fugim pe unde apucăm. Eu am datoria să-mi apăr copilul, nevasta, familia, părinții, dar nu țara! Asta să fie o lecție pentru politicienii care și-au bătut joc de țara asta în ultimii 20 de ani! Mulți mâniați, mulți indignați pe Internet. Bine, atunci, dacă se întâmplă ceva, atunci ne vedem la război, că eu mă duc sigur”, a zis Mircea Badea. „Deci, ne vedem, măi patrioților! Hai să vedem cine o să vină, dacă o să fie cazul. Că eu sunt sătul de bombastici, de trei fraze...”, a mai zis Mircea Badea.

„Deci, eu mă duc la război. Copilul, da, el trebuie să plece. Eu zic că nu se va întâmpla ceva, pentru că suntem țară NATO”, a subliniat Mircea Badea.

De fapt, care e teza mea? De ce spun ce vă spun? Ipocrizia! Aici, în România, legea numărul 1 (...) este ipocrizia. Cum, domnule, suntem indignați de ce a zis Capatos... Și cozile alea de la pașapoarte?! Toți vrem în Turcia și ne-au expirat pașapoartele?!”, a mai spus Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel