EXCLUSIV  Mircea Badea: ”E ODIOS”. DCNews cere scuze cititorilor

Mircea Badea
Mircea Badea

O știre s-a regăsit, miercuri, în toată presa din România. 

A fost comentată de Mircea Badea, în emisiunea ”În Gura Presei”, de la Antena 3. 

”România, o țară strâmbă”

”Mi se tot spune de dimineața până seara că DNA e foarte tare. Avem contraexemple infinite. E atât de tare DNA-ul încât astăzi am aflat ce vorbeau la telefon Mihaela Rădulescu cu bărbat-su de la vremea respectivă, Elan Schwartzenberg, fost patron la Realitatea sau ce a fost la conducere și Răduleasca era nevastă-sa și l-a sunat pe bărbat-su să-i reproșeze că rivala ei, Andreea Marin, are nu știu ce promo pe postul Realitatea, unde bărbat-su e șef și ea de ce nu are promo ca al Andreei Marin. Întrebare: Are legătură asta cu încălcarea legii? Răspuns: Evident, nu! Interceptările erau în dosarul Realitatea, fără nicio legătură cu enervările lui Răduleasca. Totuși, această conversație o regăsim în dosar. Cum așa ceva? România e o țară foarte strâmbă.” a spus Mircea Badea, la Antena 3.

Mircea Badea a făcut exercițiul de a căuta pe Google cele două nume Andreea Marin și Mihaela Rădulescu și a văzut că toată presa a preluat înjurăturile din conversația Mihaelei Rădulescu cu soțul său, inclusiv DCNews. 

”Este odios ce a făcut DNA”

”Dacă am fi o țară normală, titlul ar fi: Este odios ce a făcut DNA-ul, s-a folosit de un dosar penal ca să înregistreze și să folosească aiurea și abuziv discuții private fără legătură cu investigația și ne-au cheltuit nouă banii pentru asta. Oriunde în lume titlul corect ar fi fost că DNA își bate joc de banii contribuabililor și abuzează, intră cu bocancii în viața privată a oamenilor” a precizat Mircea Badea. 

DCNews cere scuze cititorilor

Și DCNews, ca toată presa, a preluat stenogramele conversației personale a Mihaelei Rădulescu cu soțul său, fără a vedea lucrul cu adevărat odios: faptul că se dau detalii din viața personală a oamenilor, doar pentru a-i discredita sau pentru a atrage presa și că aceste discuții sunt fără relevanță în proces. 

S-a banalizat atât de mult anormalul, încât DCNews a bifat știrea, fără a adânci subiectul și fără a transmite cititorilor noștri abuzul îngrozitor al DNA. 

Conversațiile personale interceptate nu ar fi trebuit să se regăsească în dosar și nu ar fi trebuit să ajungă în presă. Rivalitatea dintre cele două vedete, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, nu a reprezentat obiectul investigației realizate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel