Mircea Badea: Domnule Val Vâlcu, ieșiți din grotă!

Mircea Badea a reacționat după un articol de pe DC News.

Este vorba despre articolul VIDEO - "Şobolanca lui Clotilde", filmată pe Calea Victoriei. "Dacă iese în calea unui biciclist...":

„Un clip video cu un şobolan de dimensiuni considerabile s-a viralizat pe internet. Conform imaginilor şi descrierilor, rozătorul ar fi fost filmat pe Calea Victoriei, în Sectorul 1.

Val Vâlcu a intervenit pe subiect şi a punctat că nu putem determina genul acestuia din filmare. 

"De ce facem discriminare şi spunem că e şobolan? Poate e şobolanca lui Clotilde! E la ea în sector, acolo se hrăneşte", a punctat acesta”.

Mircea Badea a citit articolul, în direct, la emisiunea „În gura presei” și a pus accent, în stilul său ironic, pe genul șobolanului:

„Ce gen? Mai contează genul? Domnule Vâlcu, ieșiți din grotă! Cum adică „ce gen are șobolanul”?! Are ce gen alege el! Ce gen vrea! Organizația Apărați Șoboricozaurii ar trebui să reacționeze pe loc!”, a zis Mircea Badea.

Șobolanul s-a plimbat în weekend prin Sectorul 1. El a fost filmat în timp ce traversa strada, printre maşini. A ajuns apoi pe trotuar, chiar lângă picioarele trecătorilor. Autorităţile ne asigură că au deratizat în zonă şi spun senini că niciun oraş din lume nu poate scăpa de problema şobolanilor.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel