Mircea Badea, despre unii oameni din Ucraina: Ce spun acum e un adevăr care nu s-a zis nicăieri

Badea
Badea

Mircea Badea a spus „un adevăr teribil” despre unii oameni din Ucraina.

Mircea Badea s-a referit la bărbații tineri, în putere, cu mașini de peste 100.000 euro care au plecat din Ucraina și se distrează prin Europa.

„Este un adevăr teribil pe care nu-l văd pe nicăieri. Dacă ajungi în Munții Dolomiți din Italia, sau dacă ajungi în Bansko (Bulgaria), sau dacă te duci în Poiana Brașov, găsești mașini cu numere de Ucraina, de peste 100.000 euro, care sunt conduse de gealați, perfect înrolabili, care se duc la schi. Ăia nu s-au refugiat la schi de Vladimir Putin. Ei se duc la schi... să schieze. 

Un adevăr pe care nu-l menționează nimeni este acesta: mulți gealați din Ucraina au plecat, de acolo de unde este legea marţială și încorporarea obligatorie pentru a-și apăra țara, în vacanțe. 

Nu știu dacă cei pe care i-am văzut eu la Bansko (Bulgaria), cu mașini de peste 100.000 euro - Porsche, Range Rover, BMW, se întorc în Ucraina după vacanța la schi. Poate se duc apoi la Courchevel.

Și în România îi vedem de atâta timp. Sunt niște oameni, perfect înrolabili, care sunt pe distracție, își văd de viață. N-au treabă cu ai lor, cum ar veni. Acesta este un adevăr pe care nu-l spune nimeni. Orice adevăr este important, iar un adevăr trecut cu vederea devine și mai important. Un adevăr băgat sub masă devine din ce în ce mai important”, a spus Mircea Badea la Antena 3 CNN.

„În momentul în care pleacă zeci de mii de gealați - adică bărbați tineri, zdraveni, în toată firea, cu spatele cât dulapul din lemn de nuc, din Ucraina la distracție, cred că tot despre un fel de corupție este vorba și în treaba aceasta”, a mai spus realizatorul TV.

VEZI ȘI: Trupele ruse au atacat 11 regiuni din Ucraina în cursul ultimelor 24 de ore, potrivit datelor administraţiilor militare regionale, citate de EFE

Trupele ruse au atacat 11 regiuni din Ucraina în cursul ultimelor 24 de ore, potrivit datelor administraţiilor militare regionale, citate de EFE.

Conform unui raport al acestora dat publicităţii în jurul orei locale 09:00 (07:GMT) cu privire la situaţia din regiuni, două persoane au fost ucise în atacurile din cursul nopţii în oraşul Hmelniţki (vest), situat la circa 340 km de Kiev.

Regiunea Kiev a fost ţinta unui atac masiv cu drone noaptea trecută, dar nu au fost raportate victime, răniţi sau distrugeri.

Numărul de drone doborâte nu a fost încă stabilit cu exactitate, însă - potrivit Forţelor aeriene ucrainene - 11 din cele 14 drone kamikaze 'Shahed' lansate de forţele ruse ar putea să fi fost doborâte.

În regiunea Cernihiv (Cernigov, nord) au fost înregistrate două bombardamente în intervalul de timp menţionat, care s-au soldat cu pagube, fără să se înregistreze victime umane.

Potrivit comandamentului operativ 'Nord', sistemele de apărare antiaeriană au doborât trei drone deasupra Cernihiv.

În regiunea Sumî (nord-est), trupele ruse au atacat noaptea trecută cu tiruri de mortiere aşezarea Krasnopilska, iar duminică după-amiază au bombardat aşezările Bilopilska, Hlujivska, Novoslobodska şi Hotinska. În această direcţie au fost înregistrate 76 lovituri de mortiere şi de artilerie, iar cel puţin o persoană a fost rănită.

În regiunea Zaporojie (sud), forţele ruse au bombardat infrastructuri civile în apropiere de aşezările Zaporojie, Cervone, Huliaipole, Orihiv, Zatişie, Zaliznicinoie, Novodanilivka, Olgivske, Novoandriivka, Malinivka, Bilohiria, Sviatopetrivka, Staroukraina, Mala Tokmacika şi Huliapilske.

În regiunea Dnipropetrovsk (sud-est), localităţile Nikopol şi Mirivska au fost ţintele unor tiruri intense de artilerie, în urma cărora nu au fost raportate victime, dar avarieri la clădiri rezidenţiale şi la linii de înaltă tensiune.

În regiunea Harkov (nord-est), au fost înregistrate atacuri în direcţia localităţilor Slobojansk şi Kupiansk, dar şi în zonele a peste 11 aşezări, precum şi în Lîman Pervîi şi Kurilivka.

Un bărbat de 73 de ani a fost rănit uşor într-un atac asupra oraşului Vociansk din aceeaşi regiune.

În regiunea Luhansk (est), trupele ruse au desfăşurat 'ofensive nereuşite' în zonele împădurite din direcţiile Kupansk şi Lîman.

În regiunea Doneţk (est), armata rusă a lansat în cursul nopţii de duminică spre luni atacuri cu rachete asupra localităţii Mirnohrad, iar în cursul dimineţii asupra localităţii Avdiivka.

O femeie a fost rănită în oraşul Hirnîk (regiunea Doneţk).

"Nu există nicio schimbare semnificativă a situaţiei de-a lungul liniei frontului.Vuhledar, Mariinka, Avdiivka şi Bahmut se află sub un foc ostil constant, subliniază raportul citat.

În regiunea Mikolaiv (Nikolaev, sud), duminică după-amiază şi în cursul nopţii trecute, trupele ruse au bombardat două aşezări de lângă localitatea Kutsurubska, precum şi malul râului din localitatea Ociakivska, fără să facă victime.

Aproximativ 20 de localităţi din regiunea Herson (sud), inclusiv oraşul Herson, centrul administrativ al regiunii omonime, au fost supuse unor tiruri intense de artilerie în ultimele 24 de ore.

O persoană a murit, iar altele două au fost rănite în urma acestor bombardamente asupra regiunii Herson, unde 87 de persoane, dintre care 15 copii, au fost evacuate din teritoriile eliberate din cauza tirurilor intense din partea forţelor ruse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel