Mircea Badea, despre "sinuciderea" lui Ponta. Fraza care l-a dinamitat

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a vorbit despre "sinuciderea" lui Victor Ponta.

Reacția realizatorului TV a venit după ce fostul premier a zis că l-a "durut destul de tare" când Klaus Iohannis a prezentat în cadrul celei de-a doua dezbateri pentru alegerile prezidențiale o listă a baronilor PSD, pe care el a trebuit să îi apere, deși era de acord cu actualul președinte. 

"M-a durut destul de tare când a ieşit Iohannis cu lista cu baronii, în 2014, şi eu trebuia să îi apăr, deşi eram de acord cu Iohannis", a spus Victor Ponta în cadrul unei conferințe de presă.

Mircea Badea a declarat că această frază reprezintă sinucidere pentru Victor Ponta în sensul în care practic fostul premier a recunoscut că uneori mai și minte. În acest context, realizatorul TV se întreabă cum ar putea avea carieră un politic care minte, o persoană în care oamenii nu pot avea încredere.

"N-am văzut pe cineva să se sinucidă cu atâta poftă ca Victor Ponta!", a zis Mircea Badea.

Fără audiență

"Victor Ponta nu mai face audiență la televizor. În urmă cu câteva luni, când apărea la televizor, lumea se uita. Acum nu prea mai face audiență, dar iată ce spune acum! Victor Ponta a declarat că l-a durut destul de tare când Klaus Iohannis a prezentat, în cadrul celei de-a doua dezbateri pentru alegerile prezidențiale, o listă cu baronii PSD pe care el a trebuit să îi apere, deși era de acord cu actualul președinte. Am zis: 'wow'! Această frază echivalează cu o sinucidere. (...) De ce nu s-a retras din cursa pentru prezidențiale dacă era de acord cu Klaus Iohannis? Se retrăgea și îi dădea votul actualului președinte. Mă întreb, dacă atunci când s-a dus la vot Victor Ponta... l-o fi votat pe Klaus Iohannis?", a spus Mircea Badea la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel