Mircea Badea, despre reținerea lui Horia Georgescu

Mircea Badea a avut o reacție fabuloasă, în direct la Antena 3, după reținerea lui Horia Georgescu.

Mircea Badea a declarat din punct de vedere subiectiv, trăiește o ”satisfacție uriașă” văzând că Horia Georgescu a fost reținut într-un dosar care s-a desprins din celebrul și controversatul dosar al retrocedărilor de la ANRP, în care deja au fost făcute arestări - inclusiv în ceea ce o privește pe fosta șefă de la DIICOT Alina Bica, dar și pe fostul președinte al ANRP.

”Sper ca instanțele alea care m-au condamnat pe mine în procesul cu Horia Georgescu să ia act de această realitate și să le fie rușine” a mai spus Mircea Badea.

CITEȘTE ȘI: Mircea Badea-Alessandra Stoicescu, dedicație pentru șeful ANI, Horia Georgescu 

”Noi, la Antena 3, am vorbit de multe nereguli, abuzuri ale regimului Traian Băsescu. În mod evident, DNA, mă rog, să-i spunem generic Justiția independentă, cu multe, multe ghilimele, a protejat mafia lui Traian Băsescu, întrucât și justiția independentă făcea parte din mafia lui Traian Băsescu. Când Traian Băsescu n-a mai fost președintele României, partea contondentă a sistemului lui Traian Băsescu s-a întors împotriva celeilalte părți, financiare, a regimului Traian Băsescu.

Domnul Horia Georgescu a comis un păcat capital. L-a hărțuit pe domnul Iohannis pe motive de integritate. Știm bine procesul care a fost intens mediatizat și în timpul campaniei electorale și după ce domnul Iohannis a devenit de facto președinte al României. Deci domnul Horia Georgescu a jucat în hora lui Băsescu, dar în hora lui Iohannis nu poate juca”, a spus Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel