Mircea Badea, despre poza lui Mihai Gâdea cu Dan Mihalache: Văd că e deranj mare...

Mircea Badea reacționează după ce a văzut că "e deranj mare" pe pagina sa de socializare în legătură cu o fotografie care îi surprinde pe Dan Mihalache, șeful Cancelariei Prezidențiale, alături de Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3, la un eveniment al saşilor, organizat la Munchen.

"Vad ca e deranj mare la mine pe pagina de feisbuc pentru ca unora nu le convine ca Gadea a stat de vorba cu Mihalache la sarbatoarea de la Munchen cu sasii. Ce cauta Gadea la Munchen v-a spus el.

Cat despre Mihalache, eu vad lucrurile asa: a fost si e in continuare un antibasist adevarat, dedicat, sincer. Il respect pentru asta. Mihalache nu e nici Blaga, nici Turcan, nici Sulfina si nici slugile numite de Basau in fruntea sistemului. De aceea intra in rosu propaganda nonstop din cauza de Mihalache.

Pe scurt: Mihalache e un tip ok, care a riscat si care s-a manifestat cand era nasol sa faci asta. Asadar: as face oricand poza cu Mihalache cu rezolutie mare ca sa o pun poster! Probleme?", a scris Mircea Badea pe blogul personal.

De altfel, și Mihai Gâdea a mărturisit pe pagina sa de socializare motivul pentru care a fost invitat la un astfel de eveniment, precum și despre ce a discutat cu sașii.  

 

În urma reportajelor Antena 3 despre sărbătorile și satele săseşti din România, am avut plăcerea să fiu invitat aseară...

Posted by Mihai Gadea on Sunday, 31 January 2016

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel