Mircea Badea, despre manevra Vioricăi Dăncilă: L-a pus într-o situație oribilă pe Iohannis

Mircea Badea
Mircea Badea

Viorica Dăncilă a declarat că ambasada României din Israel va fi mutată de la Tel Aviv la Ierusalim, după "finalizarea analizei" şi "în deplin consens".

Anunțul premierului a fost făcut în cadrul Conferinţei Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice (AIPAC) care a avut loc în Statele Unite ale Americii.

Apoi, într-un interviu unde era ascultată de români, la Antena 3, Viorica Dăncilă a declarat că atunci când a vorbit despre mutarea ambasadei României în Israel la Ierusalim a menţionat că acest lucru se poate întâmpla doar după parcurgerea tuturor etapelor prevăzute de Constituţie. Mai precis, decizia îi aparține lui Klaus Iohannis.

Mircea Badea, reacție

Mircea Badea a comentat acest subiect, în direct, la Antena 3. Deși ar putea părea două declarații care se bat cap în cap, realizatorul TV a explicat care este, de fapt, miza.

"Viorica Dăncilă a spus că ar dori să mute Ambasada, dar că decizia o ia Iohannis. Au râs unii și au zis că e nedeșteaptă. Eu am înțeles altfel această situație. Viorica Dăncilă a spus că va muta. Apoi, la interviul de la Antena 3, a zis că depinde de președinte. Eu cred că nu este deloc nedeșteaptă treaba aceasta pe lânga aparenta indignare care te cuprinde.

Este o manevră care se poate observa destul de ușor dacă nu ești descreierat și scelerat. I-a sucit mâna la spate lui Iohannis. Toți oamenii din sală (n.r - în cadrul Conferinţei Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice) au zis că este tare ce a zis Viorica Dăncilă și când vor afla, eventual, că nu vrea Klaus Iohannis să mute Ambasada... ce vor înțelege oamenii de acolo? Vor spune că doamna Dăncilă nu a putut să mute Ambasada pentru că s-a opus președintele. Aoleu! L-a pus într-o situație oribilă pe Klaus Iohannis și bine i-a făcut. De ce? Pentru că merită. Ia du-te tu și explică-le oamenilor aceia și de ce nu ai vrut, în eventualitatea în care nu vrei. Viorica Dăncilă l-a pus pe Klaus Iohannis într-o situație crâncenă. I-a sucit mâna la spate. Ce poate să facă acum Klaus Iohannis? Să schiaune”, a zis Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel