Mircea Badea, despre manevra Vioricăi Dăncilă: L-a pus într-o situație oribilă pe Iohannis

Scutaru Cristina / 26 Martie 2019 / 09:55 Salveaza PDF Comentarii
Mircea Badea
Mircea Badea

Viorica Dăncilă a declarat că ambasada României din Israel va fi mutată de la Tel Aviv la Ierusalim, după "finalizarea analizei" şi "în deplin consens".

Anunțul premierului a fost făcut în cadrul Conferinţei Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice (AIPAC) care a avut loc în Statele Unite ale Americii.

Apoi, într-un interviu unde era ascultată de români, la Antena 3, Viorica Dăncilă a declarat că atunci când a vorbit despre mutarea ambasadei României în Israel la Ierusalim a menţionat că acest lucru se poate întâmpla doar după parcurgerea tuturor etapelor prevăzute de Constituţie. Mai precis, decizia îi aparține lui Klaus Iohannis.

Mircea Badea, reacție

 

Mircea Badea a comentat acest subiect, în direct, la Antena 3. Deși ar putea părea două declarații care se bat cap în cap, realizatorul TV a explicat care este, de fapt, miza.

"Viorica Dăncilă a spus că ar dori să mute Ambasada, dar că decizia o ia Iohannis. Au râs unii și au zis că e nedeșteaptă. Eu am înțeles altfel această situație. Viorica Dăncilă a spus că va muta. Apoi, la interviul de la Antena 3, a zis că depinde de președinte. Eu cred că nu este deloc nedeșteaptă treaba aceasta pe lânga aparenta indignare care te cuprinde.

Este o manevră care se poate observa destul de ușor dacă nu ești descreierat și scelerat. I-a sucit mâna la spate lui Iohannis. Toți oamenii din sală (n.r - în cadrul Conferinţei Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice) au zis că este tare ce a zis Viorica Dăncilă și când vor afla, eventual, că nu vrea Klaus Iohannis să mute Ambasada... ce vor înțelege oamenii de acolo? Vor spune că doamna Dăncilă nu a putut să mute Ambasada pentru că s-a opus președintele. Aoleu! L-a pus într-o situație oribilă pe Klaus Iohannis și bine i-a făcut. De ce? Pentru că merită. Ia du-te tu și explică-le oamenilor aceia și de ce nu ai vrut, în eventualitatea în care nu vrei. Viorica Dăncilă l-a pus pe Klaus Iohannis într-o situație crâncenă. I-a sucit mâna la spate. Ce poate să facă acum Klaus Iohannis? Să schiaune”, a zis Mircea Badea.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23