Mircea Badea: De unde are Giumbix bani de atâția avocați?

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a declarat că președintele ANI îi cere daune morale în valoare de 40.000 de euro. Jurnalistul se întreabă de unde are Horia Georgescu bani pentru toate procesele pe care le are. Mai mult, Badea subliniază că despăgubirile cerute nu au nicio legătură cu legea. 

"Giumbix îmi cere mie 40.000 de euro. Astăzi s-a judecat în sfârşit pe fond şi instanţa a rămas în pronunţare. O să aflu dacă a câştigat Giumbix sau nu, joia viitoare. El îmi cere mie 40.000 de euro că i-am afectat imaginea sau ceva", a spus Mircea Badea, joi, seară, în emisiunea "În Gura Presei", scrie Antena 3.

El a adăugat:  "Ştiţi câte procese are Giumbix... să dea el în judecată? Nici el nu ştie, atât de multe are. Eu cred că bate în 20 de procese". Jurnalistul se întreabă "De unde are Giumbix bani de atâţia avocaţi?".

Jurnalistul opinează că "despăgubirile pe care Giumbix le cere pe bandă rulantă se constituie într-un tipar care n-are nimic de-a face cu legea şi dreptatea, ci cu înavuţirea". "Cum a ajuns la calculul ăsta? Cum i-a dat lui 40.000 de euro? De ce nu i-a dat 100.000 sau 3.000 de euro? Sau un leu cum a cerut milogul ăla de la B1tv?", s-a întrebat Badea. El a ajuns la concluzia: "A identificat o cale de înavuţire. Păi nu e corect!" și se întreabă: "Cauţi justiţie sau cauţi dividende în treaba asta cu procesele?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel