Mircea Badea, cuvinte dure înainte de România - Grecia: E o bătaie de joc

mircea-badea-meci
mircea-badea-meci

România - Grecia, meciul decisiv pentru calificarea la Cupa Mondială din 2014, se vede la Antena 1 şi Antena 3. Pe parcursul zilei, mai multe vedete vor veni la microfonul Antenei 3 şi vor discuta despre şansele tricolorilor de a reveni la turneul final după o pauză de 16 ani.

Cel mai important meci al naţionalei din ultimii ani aduce şi o premieră. Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În Gura Presei", se află într-o ipostază inedită, cea de reporter sportiv. Mircea Badea transmite în direct de pe Arena Naţională impresii "la cald" şi detalii despre organizarea partidei, scrie antena3.ro.

"Aş vrea să transmit bătaia de joc pe care trebuie să o îndure cetăţeanul cumpărător de bilet. Am venit pe jos de la staţia de metrou Dristor, până pe strada Maior Coravu, întrucât totul este blocat. Ştefan cel Mare este complet blocat, nu se circulă. Am venit din Sălăjan cu un taxi până la Dristor. O staţie şi jumătate de metrou am venit pe jos, fără trotuare, prin nişte noroaie, gropi, că se lucrează, se dinamitează, înţeleg că e un război, ne bombardează cineva, este o mizerie totală. Suporterul trebuie să îndure o bătaie de joc crâncenă din punctul de vedere al organizării. Sunt mii de poliţişti şi de jandarmi perfect inepţi şi inutili. Mă simt umilit şi scuipat în faţă, în calitatea mea de cetăţean care vine la meci" a spus Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel