Mircea Badea a spus ce partid votează la europarlamentare: În mod normal, votam cu ”ciuma roșie”

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a dezvăluit un moment de tensiune maximă în care s-a răzgândit cu privire la votul din 26 mai de la alegerile europarlamentare. 

”În mod normal, votam cu ”ciuma roșie”.” a spus inițial Mircea Badea, făcând aluzie la #rezist.  El a continuat: ”Când am auzit-o pe Dăncilă cu astea, mi s-a urcat sângele în cap și am zis: ia stai așa, că vorbesc cu Tăriceanu.” a spus Mircea Badea, în emisiunea de miercuri seară. 

”Tăriceanu, impecabil”

După ce a remarcat lunga absență a președintelui ALDE, Mircea Badea a apreciat ultimele apariții ale acestuia: ”În ultima săptămână, Tăriceanu a fost impecabil. Nu a greșit, a tras fiecare glonț, nu a ratat cu 5 milimetri, a tras la fix, a fost impecabil. Și zic: foarte tare. Am zis: ce votez cu pe ăștia - cu PSD n.r., votez cu Tăriceanu.”

Reacția de a vota cu ALDE a fost una doar la nervi, cauzată de afirmația premierului Viorica Dăncilă cu privire la prezența la referendum, însă Mircea Badea a afirmat că va vota cu PSD pentru colega sa, Carmen Avram, aflată pe listele PSD pentru alegerile europarlamentare. Premierul  afirmat că va merge la referendum pentru că ea susține statul de drept. 

Cu privire la referendum, el afirmă ”Nu mă duc să-i validez cu votul meu cretinismul de referendum”. Dacă va fi validat, ”nu cu votul meu” a adăugat realizatorul ”În Gura Presei”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel