Mircea Badea: Cred că-n România ne îndreptăm către un DEZASTRU UMANITAR

Realizatorul TV Mircea Badea consideră că viitorul României, în contextul pandemic, este unul deloc optimist. 

Mircea Badea a afirmat, la Antena 3, în emisiunea ”În gura presei” că nu este interesat deloc de alegerile locale. El a mărturisit că avea un singur criteriu de vot care, între timp, a murit: ”Aveam un singur criteriu și anume anti #rezist. Îi detest pe ăia de la #rezist, îi detest pur și simplu din toate celulele funcționale ale corpului meu.”. ”Deci aveam un singur criteriu de vot, să fie anti #rezist, nu mai e cazul. Mă uit complet detașat și remarc, cu multă detașare, cum se înghesuie acum pe alegerile locale, ei crezând chiar că vor avea loc” a continuat Mircea Badea. 

Realizatorul de la Antena 3 a precizat că jumătate din testele din România sunt făcute de persoane care merg să se testeze pe banii lor, pentru a pleca în vacanță în străinătate, acesta fiind motorul principal pentru care românii își fac singuri testul COVID. Mircea Badea adaugă că în momentul în care acest lucru se va încheia, considerând că românii nu vor mai avea acces în nicio țară, cu test sau fără, ei nu se vor mai testa pe banii lor și vom reveni la numărul de teste insuficient. Rezultatul aceste situații este cel pe care-l susține în declarația de mai jos. 

”Cred că-n România ne îndreptăm cu pași... - atenție, că îmi măsor bine cuvintele!- cred că-n România ne îndreptăm către un dezastru umanitar! Așa cred și nu o spun ca să provoc panică, nici nu mă interesează ce provoc, poate provoc scârbă, poate greață, poate provoc râsul, poate provoc panică, poate nu provoc nimic, poate provoc schimbarea postului, nu mă interesează!” a conchis Mircea Badea subiectul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel