Mircea Badea, citând surse: Nevasta lui Vlad Alexandrescu e verișoara lui Tudor Chirilă

Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În Gura Presei", de la Antena 3, îl provoacă pe actorul și muzicianul Tudor Chirilă să spună public dacă e adevărat că verioașoara sa este soția fostului ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu. 

"Ați auzit de cetățeanul Tudor Chirilă? E unul care pare că are așa... niște crampe. El e șeful unui califat de vamaioți, un talibanism cretinoid care împarte lume în bine și rău. Acest Tolontan al cheia sol a scos flăcări pe nas- pe nas, ca să-i sune și lui cunoscut- că dl ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, care și-a dat demisia pe Facebook-  mă mir că n-a scris un bilet în Vamă- pentru că... scandalul de la Operă, chiar și dl președinte Iohannis a spus că totuși felul în care a fost manageriată de ministrul Culturii toată tevatura de la ONB nu e 'biness'. Și și-a dat demisia și a scris Chirilă o acuzație talibană, a fost ironic și cu președintele României, despre care a zis că doarme. Pe toate site-urile de știri Chirilă e dur, e de-o duritate totală orice referire la Chirilă.

Niște surse, am mai vorbit și cu dl Ciuvică, ne-au spus că nevasta domnului Vlad Alexandrescu e verișoara lui Chirilă. Așa ne-au spus sursele. Acord 1% probabilitate că nu-i așa.

Dl Chirilă să spună public poporului român: 'E adevărat?'. Că dacă e adevărat, e o problemă, conform standardelor califatului vamaiot, ar fi conflict de interese în atitudinea lui, un pic de nepotism ar fi așa, adică exact lucrurile alea împotriva cărora luptă tinerii frumoși și liberi. Mi-e scârbă!", a spus Mircea Badea, joi seara, în emisiunea sa.  

Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, și-a scris demisia pe Facebook. În realitate, i-ar fi fost cerută de premierul Dacian Cioloș, din cauza situației de la Opera Națională București, ceea ce a înfuriat protestatarii care au ieșit în stradă cu Tudor Chirilă în frunte. Actorul a publicat și un mesaj acid pe Facebook.  

[citeste si]    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel