Mircea Badea, cea mai tare observație după ce Nicușor Dan a așteptat un polițist să-i deschidă portiera

Mircea Badea / Captură Antena3, arhivă
Mircea Badea / Captură Antena3, arhivă

Realizatorul TV Mircea Badea a reacționat după articolul DCNews cu primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, care așteaptă ca un polițist să îi deschidă portiera de la mașină.

La începutul emisiunii „În gura presei” de la Antena3, Mircea Badea a prezentat articolul de pe DC News intitulat „FAZA ZILEI: Nicușor Dan nu intră în mașină până nu i se deschide portiera / foto”.

În acest articol sunt mai multe imagini care au ajuns pe adresa redacției DC News, în care se vede cum Nicușor Dan așteaptă să i se deschidă portiera pentru a se urca în mașină. Abia după ce un polițist o deschide, primarul general al Capitalei urcă în autoturism.

„Apreciez la Nicușor Dan, pe lângă frizura pe care o invidiez, având în vedere că m-am tuns cu ciobul, adică singur în baie, că nu s-a enervat. Sigur domnul polițist a venit de departe și dânsul totuși nu s-a enervat. N-a dat cu paltonul de mașină. E o secvență celebră. N-avea palton, dar putea să dea cu sacoul.”, a spus Mircea Badea după ce a văzut imaginile. 

Badea: La casa lui Dincă, omul legii n-a putut deschide ușa

Totodată, realizatorul TV a amintit de episodul cu casa lui Dincă, unde polițiștii nu au intrat până la ora 06:00, apărându-se cu procedurile, cu toate că aveau toate motivele să creadă că acolo viața unui om este pusă în pericol, respectiv a Alexandrei Măceșanu, care sunase anterior la 112 pentru a cere ajutor. 

„Omul legii a putut să deschidă ușa la Duster. La casa lui Dincă nu a putut să deschidă ușa omul legii. Dar aici, când e vorba de un Duster al lui Nicușor, chiar și un polițist poate să deschidă o ușă.”, a precizat Mircea Badea.

Apoi, Mircea Badea a spus, ironic, că speră ca acest polițist să iasă repede la pensie și să se bucure de o sumă mare de bani, după atâta „treabă, responsabilitate și stres”. 

„Aplauze pentru Nicușor Dan, dar și pentru acest om al legii care are responsabilități absolut importante. Eu sper că va ieși la pensie și repede, și cu o pensie nesimțită, întrucât are multă treabă, responsabilitate, stres... Nu e ușor să fii om al legii, cel puțin în această responsabilitate!”, a spus Mircea Badea la emisiunea-pamflet „În gura presei” de la Antena3. 

Dan Barna a chemat un angajat al Parlamentului să-i ridice ochelarii de pe jos

Episodul cu Nicușor Dan, prezentat de DCNews, a amintit de cel cu Dan Barna, din plenul Camerei Deputaților. 

Vicepremierul Dan Barna a fost autorul unui moment controversat care a avut loc în plenul Camerei Deputaților: și-a scăpat ochelarii pe jos și a chemat un angajat al Parlamentului să îi ridice. Dan Barna spunea că este vorba despre o întâmplare ”absolut banală”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel