Mircea Badea: Ce ziceți de această frază, domnule Barna?

Irina Constantin / 17 oct 2019 / 09:17 Salveaza PDF Comentarii
Dan Barna/ Foto Agerpres
Dan Barna/ Foto Agerpres

Mircea Badea reacționează după ce Dan Barna a argumentat că ancheta Rise Project ce-l vizează e una la pont. 

Rise Project a publicat înregistrări cu Dan Barna din ședința de partid. Au fost transmise doar fragmente precum ”dacă intrăm acum la guvernare, validăm PNL, ceea ce înseamnă, pentru ei, Raiul pe Pământ. Prefer să rămână Guvernul Dăncilă încă trei luni, decât să se întoarcă PSD vioara întâi”. 

În replică, USR a publicat, pe Facebook, întreaga înregistrare a ședinței. Explicațiile lui Dan Barna pentru USR cu privire la ancheta Rise Project au fost că ”e o anchetă pornită la pont”. 

Mircea Badea se întreabă: ”Ce importanță are asta? Dacă e la pont sau la Ponta sau la ping-pong. Ce importanță are cum e pornită ancheta, important este dacă e pe bune sau nu. Adică, sunt minciuni în anchetă sau nu? Dacă ar fi fost, ar fi spus Dan Barna că sunt minciuni, nu e adevărat, dar el ne-a spus că e pornită la pont. Deci pontul era real sau...? Cum să spun dl Barna, dvs. aveți un fetiș cu pârnăile, pare că vă excitați la cuvintele pârnăi, cătușe, cuvântul penal. E ca și cum o anchetă ar porni de la un denunț. Cum o anchetă penală poate porni de la un denunț, așa o anchetă jurnalistică poate porni de la un pont. Ce ziceți de această frază, dl Barna? Important e dacă există probe în ancheta penală sau dacă în cazul anchetei jurnalistice sunt sau nu minciuni în urma acelui pont primit.”

Mircea Badea mai întreabă dacă atacul de campanie invocat de Dan Barna e unul mincinos sau nu. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23