Mircea Badea, către Mihai Gâdea: Nu mai pot. MI-A AJUNS! Poate am insistat eu prea mult

Gâdea și Badea
Gâdea și Badea

Mihai Gâdea l-a întrebat pe Mircea Badea de ce a decis să abandoneze subiectele politice la emisiunea ”În gura presei” în favoarea celor de divertisment.

"Ați avut o postare care a strâns foarte multe likeuri (n.r. - despre schimbarea subiectelor emisiunii În gura presei). Ce se întâmplă?", a zis Mihai Gâdea.

Răspunsul lui Mircea Badea a fost: ”Au fost 15 ani la măsuță. Mi se par absolut suficienți. La Radio Zu, marți, unde am emisiune zilnic, am vorbit despre o chestie foarte mișto. A fost de mare interes. Sunau telefoanele încontinuu. Subiectul a fost: ce animale de companie aveți? Ce nume au? De la Fifi, la Lord. Am râs, ne-am simțit bine, a fost mișto.

După emisiunea de la Radio Zu, mi-am dat seama că vine seara. Și zic... bun, am vorbit despre Fifi și Lord pe timp de zi, subiecte de care lumea era interesată. Subiectele de la emisiunea În gura presei ar fi fost despre rectificarea bugetară, că s-au mărit bugetele la serviciile de informații.

Am stat și m-am gândit de ce fac eu asta. 15 ani a fost suficient. Nu mai pot să zic Iohannis, îmi ies bube. Mi-am dat seama că nu mai pot. Este momentul pentru Fifi. Apropo, cred că Fifi era un hamster. (...) Și pentru cine și pentru ce să fac emisiunea cu subiecte politice? Acum am văzut că au succes emisiunile care se pretind cu umor și cele de bucătăreala. Le mulțumesc telespectatorilor pentru cei 15 ani. Acest format se termină. Mi-a ajuns! Poate am insistat eu prea mult să fac 15 ani această emisiune când, de fapt, trebuia să fac cu totul și cu totul altceva. O să mă reformulez dramatic”.

De 15 ani la celebra măsuță

Niciun război nu durează 15 ani și totuși, realizatorul TV a continuat să lupte cu abuzurile de orice fel. Până acum când a decis să facă o schimbare majoră. Această emisiune are viaţă îndelungată dintr-un singur motiv, şi anume: i-a interesat pe români, lucru care s-a văzut în audiențe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel